Ολυμπιακοί αγώνες | Π. Γκασόλ: "Να τα δώσουμε όλα για το χρυσό"

Λίγες ώρες πριν από τον μεγάλο τελικό του Ολυμπιακού τουρνουά μεταξύ των ΗΠΑ και της Ισπανίας, ο Πάου Γκασόλ μίλησε για τη "μάχη" που θα δώσει η ομάδα του και τόνισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα για το χρυσό μετάλλιο.

"Γνωρίζουμε πολύ καλά την δυσκολία αυτής της αναμέτρησης αλλά δεν θα σταματήσουμε να προσπαθούμε ως το τελευταίο λεπτό. Πρέπει να τα δώσουμε όλα", είπε αρχικά ο ηγέτης της Ισπανίας

και συνέχισε:

"Δεν ξέρω αν αυτή είναι η μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας μου, αλλά είναι σίγουρα μία από τις σπουδαιότερες.

Οι Αμερικανοί είναι πολύ δυνατοί σωματικά, πολύ επιθετικοί, γρήγοροι και μπορούν εύκολα να κλέψουν την μπάλα. Εμείς θα πρέπει να προσαρμοστούμε στο παιχνίδι τους, να προστατέψουμε την μπάλα και να είμαστε αποφασιστικοί".

Όσο για τον συμπαίκτη του στους Λέικερς και αντίπαλό του στον μεγάλο τελικό, είπε: "Μίλησα μαζί του πριν τα ημιτελικά και μου ευχήθηκε καλή τύχη. Από τότε δεν έχουμε μιλήσει ξανά αλλά θα τον συναντήσω στον τελικό. Είναι παίκτης που δεν θέλει να χάνει και στο Λονδίνο έδειξε πιο επιθετικός απ' 'ο,τι στο περασμένο πρωτάθλημα στο ΝΒΑ. Αλλά θα είμαι εκεί να τον σταματήσω".

Keywords
Τυχαία Θέματα