ΟΦΗ | Χουγκάζ: "Να κρατήσουμε την μαχητικότητά μας"

Ο Κρις Χουγκάζ δήλωσε ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του, παρά την ήττα από το Λαύριο (31/03), ενώ αναφέρθηκε και στη επίμαχη φάση των τελευταίων δευτερολέπτων της παράτασης, στην οποία ο ΟΦΗ ζήτησε φάουλ πάνω στον Σάκη Παναγάκη.

Ο έμπειρος τεχνικός, δήλωσε στο gentikoule.gr:

"Συγχαρητήρια στα παιδιά κάνανε μεγάλη προσπάθεια στο δεύτερο ημίχρονο, όπου δεχθήκανε 26 πόντους. Ήταν τραγικό το δεύτερο δεκάλεπτο για εμάς όπου δεχθήκαμε 29 πόντους μόνο σε αυτό το δεκάλεπτο. Εκεί ήταν το μεγάλο μας πρόβλημα καθώς σε

όλο το υπόλοιπο παιχνίδι ήμασταν καλύτεροι. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε ούτε στην παράταση να πανηγυρίσουμε μια μεγάλη νίκη, κόντρα σε μια ομάδα που έχει μόνο μία ήττα στην έδρα της. Έχουμε άλλα 5 παιχνίδια που θέλω να κρατήσουμε την μαχητικότητά μας, όπως σήμερα, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο. Αυτά τα παιδιά κάνουνε μεγάλη προσπάθεια, εγώ τους πιέζω πολύ, ενώ καταλαβαίνω τι προβλήματα αντιμετωπίζουν και σαν ομάδα όπως και οι περισσότερες αλλά με τις ατυχίες και τους τραυματισμούς, εμείς περισσότερο και θέλω σαν ομάδα να τελειώσουμε το πρωτάθλημα. Παίζουμε την άλλη εβδομάδα στην έδρας μας με την Λευκάδα και εκεί πρέπει να βάλουμε όλες μας τις δυνάμεις και να κερδίσουμε το παιχνίδι", είπε αρχικά ο τεχνικός του ΟΦΗ και πρόσθεσε:

Για το φάουλ που δεν δόθηκε πάνω στον Παναγάκη, στα τελευταία δευτερόλεπτα της παράτασης, ο τεχνικός του ΟΦΗ είπε:

"Ίσως θα μπορούσε να δοθεί ένα φάουλ. Έγινε λάθος όπως και στο πρώτο ημίχρονο που μέτρησε ένα καλάθι αμφισβητούμενο σε νεκρό σημείο που κατά την γνώμη μου δεν έπρεπε να μετρήσει. Δεν θέλω να πω κάτι για την διαiτησία, θα μείνουμε στις δικές μας ενέργειες και εκει θα βάλουμε όλη μας την προσοχή".

Keywords
Τυχαία Θέματα