ΝΟΤΟΣ | Αγανακτισμένοι οι «Στρατηγοί»

Ο Παπάγος εξέφρασε τα έντονα παράπονά του από τις αποφάσεις των διαιτητών Μαρνελάκη και Βαλούρδου στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Αρχαίας Κορίνθου για την 6η αγωνιστική του Ομίλου του Νότου της Γ' Εθνικής.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

"O A.Σ ΠΑΠΑΓΟΥ εκφράζει την αγανάκτηση του και την αηδία του για την χυδαία και «στημένη» διαιτησία των Μαρνελάκη-Βαλούρδου στον αποψινό αγώνα με τον Απόλλωνα Αρχαίας Κορίνθου στο Κλειστό της Κορίνθου.

Η ανησυχία μας από την ημέρα ορισμού τους, δυστυχώς επιβεβαιώθηκε με το χειρότερο τρόπο.Την στιγμή που το ζητούμενο είναι η εξοικονόμηση πόρων, το

αρμόδιο όργανο έκρινε ότι πρέπει να μεταφερθούν οιεν λόγω διαιτητές από την Κρήτη στην Αθήνα και από εκεί στην Κόρινθο (!) για να σφυρίξουν τον αγώνα λες και επρόκειτο για κανέναν τελικό, λες και επρόκειτο για τίποτα «διεθνείς ρέφερι».Αντίθετα πέρυσι δρώντας με γνώμωνα τα περιορισμένα οικονομικά της Ομοσπονδίας μας όρισαν Κρητικούς διαιτητές κατά της Ιεράπετρας για την αποφυγή οδοιπορικών που τώρα τόσο απλόχερα ξοδεύονται!

Η δόλεια διαιτησία των Μαρνελάκη –Βαλούρδου ολοκληρώθηκε με την «Ιλιάδα ψεύδους» που συνέγραψαν στο φύλλο αγώνος, με σκοπό να προκαλέσουν την πειθαρχική τιμωρία της ομάδας μας.
Δεν θα αναφερθούμε στις εγκληματικές υποδείξεις τους γιατί περιμένουμε το DVD το οποίο και θα αναρτήσουμε στο διαδικτυο για να μάθει όλος ο κόσμος πως αλλοιώνεται ένα αποτέλεσμα.
Είμαστε διατεθειμένοι και το έχουμε αποδείξει να βαρέσουμε «γροθιά στο μαχαίρι» και να μη γίνουμε κομπάρσοι σε ένα θέατρο με πρωταγωνιστές «πονηρές» ομαδούλες του «τιμημένου επαρχιακού μπάσκετ» που διαπλέκονται με μια μειοψηφία διατητών με αναπτυγμένη της αίσθηση της αφής.

Καληνύχτα σας".

Keywords
Τυχαία Θέματα