ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ | H νέα Νίκη Βόλου

Παρουσία βουλευτών του νομού Μαγνησίας, πλήθος κόσμου και σύσσωμης της οικογένειας της Νίκης Βόλου, πραγματοποιήθηκαν τα αποκαλυπτήρια της ομάδας που θα αγωνιστεί την επερχόμενη σεζόν στο πρωτάθλημα της Α2.

Ο εκπρόσωπος της διοικούσας επιτροπής της ομάδας και γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου της Ερασιτεχνικής, κ. Δημήτρης Καραγιάννης ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για τη συμμετοχή τους στη γιορτή της Ερασιτεχνικής και ζήτησε τη στήριξη όλων για να βγει με επιτυχία η φετινή πολύ δύσκολη χρονιά

σε ένα επαγγελματικό πρωτάθλημα.


Μάλιστα ανέφερε πως στις 10 Οκτωβρίου η Ερασιτεχνική θα κάνει διευρυμένη σύσκεψη παραγόντων του μπάσκετ που αγαπούν τη Νίκη προκειμένου να συζητηθούν θέματα που αφορούν την ομάδα.


Στην εκδήλωση μίλησαν με ενωτικό πνεύμα οι δύο προαναφερόμενοι βουλευτές, ο έφορος της ομάδας κ. Νίκος Οικονόμου, ο προπονητής κ. Γιώργος Ζαφειρούδης και ο αρχηγός κ. Σάκης Κουτίνας.


Στη συνέχεια παρουσιάστηκε η ομάδα η οποία απαρτίζεται από τους: Γρηγόρη Μυστιλιάδη, Μιχάλη Πολίτη, Γιώργο Μαυρογιάννη, Αντώνη Σαμαρά, Παναγιώτη Παπούλια, Γιάννη Καραγκιολίδη, Νίκο Θεοδωράκο, Αντώνη Χρηστομάνο, Γιάννη Μαλτέσιο, Λευτέρη Στάμο. Ο μόνος που απουσίαζε ήταν ο Ηλίας Φωσσές.


Το "παρών" στην παρουσίαση έδωσαν οι βουλευτές Μαγνησίας κ. Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος και η κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη, όπως και ο Δήμαρχος Βόλου κ. Πάνος Σκοτινιώτης, αλλά και ο αντιπρόεδρος του ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ κ. Νίκος Μαυρόπουλος.


Πηγή: www.goalpost.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα