ΜΑΚΑΜΠΙ Τ.Α. | Μπλατ: "Δύσκολα στο ΣΕΦ με Ολυμπιακό"

Η Μακάμπι μετά από δύο συνεχόμενα άσχημα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα Ισραήλ, επέστρεψε στις νίκες κόντρα στην Ασντοντ, με τον Ντέιβιντ Μπλατ όμως, να έχει το μυαλό του στο ματς με τον Ολυμπιακό της προσεχής Παρασκευής (22/03).

Μετά το παιχνίδι με την Ασντοντ, ο έμπειρος προπονητής δήλωσε στο one.co.il:

"Παίξαμε πολύ καλά και θέλουμε να αλλάξουμε την κατεύθυνση στην οποία πορευτήκαμε τις δυο προηγούμενες εβδομάδες. Μπορώ να σας πω δέκα δικαιολογίες για όσα μας συνέβησαν το

τελευταίο δεκαπενθήμερο, αλλά δεν αξίζουν το χρόνο. Κρατήστε ότι θέλαμε να αλλάξουμε ό,τι έγινε και μας στοίχησε παιχνίδια, ήμασταν συγκεντρωμένοι και σοβαροί στην άμυνα και κάναμε πολύ καλή δουλειά. Και ο Ολυμπιακός έπαιξε σήμερα (σ.σ. Σάββατο 17/03), που συνήθως παίζει τη Δευτέρα και είχε δύσκολο παιχνίδι. Αλλά αυτό είναι ανεξάρτητο με ό,τι περιμένουμε να γίνει στο δικό μας ματς. Ο Ολυμπιακός είναι έμπειρη και δυνατή ομάδα, είναι η πρωταθλήτρια Ευρώπης και μας νίκησε στο πρώτο ματς. Είναι πάντα δύσκολο να παίζεις στην έδρα τους, αλλά μπορώ να πω ότι είμαστε σε καλή κατάσταση.

Δεν με εξέπληξε η νίκη τους επί της Σιένα. Με είχε εκπλήξει… η νίκη της Σιένα στο ματς του πρώτου γύρου, του Τοπ-16. Η πτώση των Ιταλών στον δεύτερο γύρο έχει να κάνει και με τον τραυματισμό του Τόμας Ρες, ενός πολύ σημαντικού παίκτη".

Αναφορικά με το γεγονός πως η Μακάμπι θα βρεθεί αντιμέτωπη με τον πρώην παίκτη της, Ντορόν Πέρκινς, είπε: "Θα είναι δύσκολο να δούμε απέναντι μας τον Πέρκινς, έναν παίκτη που ήταν και παραμένει ένα κομμάτι μας. Μας έδωσε το σώμα του, την καρδιά του, ό,τι είχε και δεν είχε".

Keywords
Τυχαία Θέματα