ΜΑΚΑΜΠΙ Τ.Α. | Μπλατ: "Δύο σκληρά ματς, με πολύ ένταση"

Ο Ντέιβιντ Μπλατ γνωρίζει καλά πως ο Παναθηναϊκός θα ταξιδέψει στο Ισραήλ ετοιμοπόλεμος, όπως και η δική του ομάδα και περιμένει δύο παιχνίδια γεμάτα ένταση και σκληρές μάχες.

"Η σειρά όπως έχει εξελιχθεί είναι ενδεικτικό της ποιότητας των δύο ομάδων. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και είναι σίγουρο πως έρχεται στο Τελ Αβίβ πάνοπλος όπως θα είμαστε κι εμείς.

Τα δύο επόμενα παιχνίδια θα πραγματοποιηθούν στην Nokia Arena και όπως οι φίλοι του Παναθηναϊκού δημιούργησαν στο ΟΑΚΑ μια τόσο εκπληκτική ατμόσφαιρα, το ίδιο θα κάνουν και οι δικοί μας οπαδοί. Περιμένουμε να δούμε δύο πολύ σκληρά και γεμάτα ένταση παιχνίδια. Θα είναι πολύ μεγάλα παιχνίδια και για τις δύο ομάδες", δήλωσε ο τεχνικός της Μακάμπι στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας.

Ο Ντέιβιντ Μπλου με την σειρά του, είπε:

"Πετύχαμε το πρώτο μέρος των στόχων μας στην Αθήνα, παίρνοντας τη νίκη στο δεύτερο παιχνίδι και τώρα πρέπει να υπερασπιστούμε την έδρα μας. Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ έμπειρη ομάδα και ξέρει πως να κερδίζει. Για αυτό το λόγο πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και να παίξουμε με πάθος για να πάρουμε τη νίκη στο τρίτο παιχνίδι της σειράς".

Keywords
Τυχαία Θέματα