Η νέα προπαγάνδα: «Φταίει ο… “παρκαδόρος”, φταίει και ο Βγενόπουλος»

Όταν οι μαθηματικοί όλου του κόσμου σηκώνουν τα χέρια ψηλά: 54,7% = 10%!
Αμέσως μετά τη λήξη του Διοικητικού Συμβουλίου, στο οποίο παραιτήθηκαν με πραξικοπηματικό τρόπο τα μέλη που πρόσκεινται στον Γιάννη Βαρδινογιάννη και έφεραν το χάος, προωθήθηκε η «γραμμή» της νέας προπαγάνδας.

«Από σήμερα ρίχνουμε λάσπη στον Τζίγγερ, όμως θα προσπαθήσουμε να εξισώσουμε με Βγενόπουλο, Πατέρα και γενικά με τους πολυμετοχικούς», φέρεται να είναι η νέα
γραμμή που σε κλάσματα δευτερολέπτου πέρασε σε εγκάθετους δημοσιογράφους και σε… «ύποπτους» σχολιαστές άρθρων σε ιστοσελίδες.

Τα μέσα ενημέρωσης που «δίνουν το σήμα» είναι γνωστά εδώ και καιρό και το Greenzone τα έχει αναφέρει ουκ ολίγες φορές. Το Goal και η «Πράσινη» (μόνο στο όνομα), ο Sentra Fm και το Έθνος είναι μερικά από τα Μέσα που προωθούσαν τους πρίγκιπες και τους Σουλτάνους. Οι ίδιοι είναι που ξαφνικά ανακαλύπτουν ευθύνες Τζίγγερ, αρκεί να έχουν τις ίδιες ευθύνες και οι «πολυμετοχικοί». Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, που μέχρι πρότινος δεν είχε καμία σχέση με το χάος, αφού είχε δηλώσει πως δεν ασχολείται, απέκτησε ευθύνες! Πόσο πονηρό αλλά και πόσο εξόφθαλμο το σχέδιο! Ο Τζίγγερ γίνεται «παρκαδόρος» και «ραλίστας», αρκεί να πάρει στον λαιμό του και τον Βγενόπουλο που γίνεται «Μπαίνο-Βγενόπουλος».

Υπάρχουν όμως δύο μεγάλα προβλήματα που χρίζουν λύσεις. Πρώτον, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, είτε με παρκαρισμένες, είτε με κανονικές μετοχές, είναι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ και αυτός που την οδηγεί στον γκρεμό, ενώ ο Ανδρέας Βγενόπουλος κατέχει μόλις το 10%. Δεύτερον, ο Τζίγγερ έχει «παραιτηθεί» στα λόγια και λέει πως δεν ασχολείται, ενώ ο «Βγενό» είναι εδώ και παλεύει με νύχια και με δόντια κόντρα σε κάθε μορφής σαμποτάζ.
Keywords
Τυχαία Θέματα