Φραγκιάς: "Θέλουμε να τερματίσουμε στην τετράδα"

"Να ευχηθώ καλή επιτυχία στον κόουτς, τον οποίο είχα παίκτη το 1991 στο Παγκράτι. Έχει αναλάβει δύσκολη δουλειά και του εύχομαι καλορίζικος και σιδεροκέφαλος. Και με τον Παναθηναϊκό και με μας, ο Ίκαρος παρουσιάστηκε πολύ βελτιωμένος. Αυτό το ξέραμε εμείς και προσπαθούσαμε να μαντέψουμε τον τρόπο παιχνιδιού του Ικάρου. Αυτό που θέλαμε ήταν να παρουσιαστούμε σοβαροί, γιατί η 3η θέση από τη 12η είναι πολύ κοντά. Οι ομάδες δεν έχουν τεράστιες διαφορές. Όταν δεν είσαι προσεκτικός, μπορείς να χάσεις. Έχουμε μπροστά μας αρκετά παιχνίδια ακόμη. Η προσπάθεια που κάνουμε όλοι είναι να μπορέσει η ομάδα

να τερματίσει στην πρώτη τετράδα, ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας, κάτι το οποίο θα είναι ιδιαίτερη στιγμή για τον Κολοσσό. Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες μου, οι οποίοι για μία ακόμη φορά έδωσαν τα πάντα. Να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο, αν και περιμέναμε περισσότερο και από κει και πέρα έχουμε το ρεπό μπροστά για να ξεκουραστούμε λιγάκι. Έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και θα συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά. Όλα κρίνονται τον Απρίλιο", δήλωσε ο προπονητής του Κολοσσού Ρόδου Βασίλης Φραγκιάς.

Ο κορυφαίος παίκτης των Ροδιτών στην αναμέτρηση, Σκότι Χόπσον δήλωσε: "Γνωρίζαμε ότι ο Ίκαρος ήταν μία πολύ σκληρή ομάδα, δεν υπήρχε περίπτωση να τον υποτιμήσουμε. Δουλέψαμε στις προπονήσεις σε κάποια πράγματα, μείναμε συγκεντρωμένοι και κερδίσαμε. Είμαστε στην τρίτη θέση, κάτι που δεν είναι εύκολο. Ο προπονητής κάνει ότι μπορεί να μας κρατήσει, πρέπει να προσέξουμε πάρα πολύ και να είμαστε συγκεντρωμένοι σ’ αυτό που κάνουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα