ΚΟΣΜΟΣ | Παίκτης απείλησε δημοσιογράφο ότι θα τον απαγάγει (vid)

Πάλι ο Ρικάρντο Ροντρίγκεθ πλήρωσε τη νύφη... Κάθε φορά που χάνει ματς η ομάδα του, ο Τζακ Μάικλ Μαρτίνεθ τα βάζει με τον ίδιο δημοσιογράφο, ο οποίος προέβη σε καταγγελία.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ο Τζακ Μαρτίνεθ είναι διεθνής με την Δομινικανή Δημοκρατία και αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της χώρας του με τη φανέλα της Cocolos San Pedro. O 31χρονος σέντερ πέρσι μετά από την ήττα της ομάδας, τα έβαλε με τον δημοσιογράφο Ρικάρντο Ροντρίγκεθ και τον απείλησε, όπως ισχυρίζεται ο ρεπόρτερ.

Το σκηνικό επαναλήφθηκε

πριν από κάποιες μέρες, όταν στις 5 Σεπτεμβρίου η Cocolos San Pedro γνώρισε την ήττα από την Leones με 98-107. Για κακή του τύχη ο Ροντρίγκεθ ήταν και πάλι στο γήπεδο για να καλύψει τον αγώνα και ο Μαρτίνεθ απείλησε τον δημοσιογράφο μετά το τέλος της αναμέτρησης ότι θα τον απαγάγει.

"Πέρσι με είχε απειλήσει. Είχε τα νεύρα του μετά το τέλος ενός αγώνα που η ομάδα του είχε χάσει και ήρθε εκεί που στο γραφείο που καθόμουν και με απείλησε. Υπάρχει και το βίντεο. Στις 5 Σεπτεμβρίου φέτος μετά το ματς επειδή έχασε πάλι είχε τα νεύρα του και μου είπε να σταματήσω να μιλάω, γιατί μόνο έτσι δεν θα με απαγάγει", δήλωσε ο δημοσιογράφος.

Ο Ροντρίγκεθ κατήγγειλε τον Τζακ Μαρτίνεθ για συνεχή εκτόξευση απειλών και η υπόθεση αναμένεται να λυθεί στην αίθουσα του δικαστηρίου. Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να παρακολουθήσετε τη σκηνή από το επεισόδιο που είχε συμβεί το 2011 ανάμεσα στον Τζακ Μαρτίνεθ και τον Ρικάρντο Μαρτίνεθ.

Keywords
Τυχαία Θέματα