ΙΣΠΑΝΙΑ | Σήκωσε και το... δεύτερο με φανταστικό Μίροτιτς!

Ο Νίκολα Μίροτιτς δείχνει ότι είναι ικανός φέτος να "κουβαλήσει" στις πλάτες του την Ρεάλ, καθώς με δική του εξαιρετική εμφάνιση (21π.) οι Μαδριλένοι επικράτησαν δύσκολα της Εστουντιάντες με 78-75 και κατέκτησαν το τουρνουά της Γκουαδαλαχάρα!

Αυτό είναι το δεύτερο ανεπίσημο τρόπαιο που σηκώνει ο Ρούντι και η παρέα του, οι οποίοι... προπονούνται εν όψει των επίσημων και... σοβαρότερων τροπαίων που θα κληθούν να διεκδικήσουν σε Ισπανία και Ευρωλίγκα.

Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο καθ'

όλη τη διάρκειά του και -παρότι φιλικό- αποζημίωσε όσους το παρακολούθησαν. Ο Μίροτιτς έβγαλε για μία ακόμη φορά... μάτια, κρατώντας "ζωντανή" την Ρεάλ στα κρίσιμα σημεία της αναμέτρησης. Ο νεαρός σέντερ σταμάτησε στους 21 πόντους, όντας πρώτος σκόρερ και κορυφαίος του τελικού. Ακολούθησαν σε απόδοση οι Σέρχζιο Ροντρίγκεθ (10π.) και Ρούντι Φερνάντεθ (8π.).

Από πλευράς Εστουντιάντες, ξεχώρισαν οι Καρλ Ινγκλις και Τάρικ Κίρκσεϊ, οι οποίοι σημείωσαν από 15 πόντους έκαστος, ενώ και ο Κούριτς ήταν θετικότατος, προσθέτοντας 10 πόντους στο "ασκούλι" για τους "φοιτητές". Ωστόσο, δεν στάθηκαν αρκετοί στην Εστουντιάντες, αφού αν και πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, δεν κατάφερε να επικρατήσει εκείνη στον τελικό του "Ciudad de Guadalajara".

Keywords
Τυχαία Θέματα