NBA | "Ξεσπάθωσε" κατά του πατέρα του ο Οντομ

Ο Λαμάρ Οντομ δίνει μάχη για να ξεπεράσει τον εθισμό του στα ναρκωτικά ενώ ταυτόχρονα προσπαθεί να προστατέψει την οικογένεια Καρντάσιαν, μέσω μηνύματος στο Twitter, από τον πατέρα του ο οποίος τους κατηγορεί ως υπεύθυνους για το πρόβλημα του γιου του.

Το μήνυμα του Οντομ:

"Δεν θέλω να συνεχίσω να μιλάω γι’ αυτό, αλλά πρέπει να το βγάλω από μέσα μου γρήγορα. Άφησα αυτόν τον άνθρωπο και πολλούς άλλους να γλιτώσουν παρά

τις πολλές μ…ς τους. Δεν ήταν εκεί για να με μεγαλώσει. Ήταν απών σε ΟΛΗ μου τη ζωή αντιμετωπίζοντας τους δικούς του δαίμονες. Η μητέρα μου και η γιαγιά μου με μεγάλωσαν. Το Κουίνς με μεγάλωσε. Από την ημέρα που έφυγαν, είχα την ευλογία να βρω μία οικογένεια στην οποία μπήκα μετά το γάμο μου. Μία πραγματική οικογένεια. Αυτός ο άνδρας δεν προσκλήθηκε καν στο γάμο μου. Δεν γνώρισε ποτέ την πεθερά μου και τα άλλα μέλη της οικογένειας. Πώς μπορεί αυτός άνθρωπος που ούτε μια φορά δεν μου τηλεφώνησε για να δει αν είμαι καλά να έχει το θράσος να μιλά τόσο εύκολα για τον γιο του; Αυτός είναι η αιτία της κατάρρευσής μου. Οι δαίμονές του ίσως είναι το μόνο πράγμα που μου έδωσε. Δεν σέβεται τη μοναδική οικογένεια που με αγάπησε χωρίς να περιμένει ποτέ τίποτα σε αντάλλαγμα. Ήταν οι μόνοι που ήταν δίπλα μου συνέχεια σε αυτή τη μαύρη περίοδο. Ο μόνος που κατηγορώ είναι ο εαυτός μου. Πείτε ό,τι θέλετε για μένα, αλλά αφήστε απέξω εκείνους που δεν έκαναν τίποτε άλλο από το να με προστατεύουν και να με αγαπούν. Αυτό το μήνυμα είναι προς όλους".

Keywords
Τυχαία Θέματα