ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ | Βουγιούκας: "Πρόκληση ο Κολοσσός"

Γεμάτος όρεξη και διάθεση να παίξει μπάσκετ για την ομάδα του Κολοσσού και τους φιλάθλους της Ρόδου εμφανίστηκε στις δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα της ΚΑΕ ο Άλεξ Βουγιούκας, ο οποίος θέλει να δικαιώσει τον Μηνά Γκέκο αλλά και τη διοίκηση του συλλόγου που τον εμπιστεύτηκαν.

Η ΚΑΕ αναφέρει:

"Ο Άλεξ Βουγιούκας αποτελεί το τρίτο μεταγραφικό απόκτημα της Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός και ανυπομονεί να έρθει στη Ρόδο για να φορέσει τη φανέλα της ομάδας μας. Από την Αθήνα όπου βρίσκεται και κάνει ατομικές προπονήσεις, ο νεαρός αθλητής μίλησε για τη μεταγραφή του στην Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός.

«Θεωρώ ότι μετά την παρουσία μου στην Αμερική, έφτασε η ώρα να κάνω το επόμενο βήμα στην καριέρα μου. Από την πρώτη στιγμή που μίλησα με τον κόουτς, με εμπιστεύθηκε και δεν δυσκολεύτηκα να πάρω την απόφαση για να έρθω στη Ρόδο. Η αλήθεια είναι πως ανυπομονώ να έρθω στο νησί και να παίξω μπροστά στον κόσμο του Κολοσσού. Νιώθω υπερήφανος που θα φορέσω τη φανέλα μίας μεγάλης ομάδας τα τελευταία χρόνια στην Α1. Θέλω να βοηθήσω και εγώ από την πλευρά μου τον Κολοσσό να πετύχει τους στόχους του. Θα κάνω ότι μου πει ο προπονητής μου, δούλεψα πολύ όλο το καλοκαίρι και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά την επόμενη χρονιά. Ο στόχος μας είναι να κάνουμε μία καλή πορεία, να παίξουμε καλό μπάσκετ και να κοιτάζουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Για μένα είναι μία πρόκληση ο Κολοσσός και θέλω με την απόδοση μου να δικαιώσω τον κόουτς Γκέκο αλλά και τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου. Περιμένω πως και πώς να έρθω στη Ρόδο και να ξεκινήσουμε τη δουλειά με τους συμπαίκτες μου. Έχω όρεξη και διάθεσή να παίξω μπάσκετ, πιστεύω ότι έμαθα πολλά πράγματα και βελτιώθηκα στην Αμερική. Έπαιξα σε μεγάλα γήπεδα με κόσμο, βελτιώθηκα με σκληρή δουλειά και τώρα καλούμαι να περάσω στο επόμενο στάδιο της καριέρας μου»."

Keywords
Τυχαία Θέματα