NBA | "Ο Ρόουζ θα παίξει όταν είναι έτοιμος"

Όσο διάστημα χρειαστεί θα παραμείνει εκτός αγωνιστικής δράσης ο Ντέρικ Ρόουζ μέχρι να αποθεραπευτεί πλήρως, όπως ξεκαθάρισε ο ιδιοκτήτης των Μπουλς, Τζέρι Ρέινσντορφ.

«Δεν θα τον αφήσω να παίξει, μέχρι να μου πουν οι ιατροί πως δεν διατρέχει κίνδυνο. Έκανα το συγκεκριμένο λάθος με τον Μάικλ Τζόρνταν, πριν από χρόνια. Θεωρώ ότι του επιτρέψαμε να γυρίσει πρόωρα. Τότε όλα πήγαν καλά, αλλά θα μπορούσε να είχε συμβεί το αντίθετο. Στην προκειμένη δεν θα κάνω το ίδιο λάθος. Μέχρι να πουν οι ιατροί

ότι είναι στο 100% και να αναλάβουν τη σχετική ευθύνη, ο Ρόουζ δεν θα επιστρέψει», δήλωσε ο ισχυρός άνδρας του Σικάγο και πρόσθεσε:

«Οι ιατροί μας είπαν αρχικά ότι απαιτείται αποθεραπεία οκτώ με δώδεκα μήνες. Αυτό σημαίνει πως στην καλύτερη περίπτωση θα είναι έτοιμος στα μέσα του Ιανουαρίου. Αν χρειαστεί δώδεκα μήνες, τότε θα απουσιάσει από ολόκληρη τη σεζόν. Απλά δεν ξέρουμε τι θα συμβεί. Μας λένε ότι τα πάει καλά στην αποθεραπεία του. Θα δούμε. Στο μεσοδιάστημα έχουμε χτίσει ένα δυνατό σύνολο».

Ο 23χρονος σούπερ σταρ των ταύρων πέρασε το κατώφλι του χειρουργείου στις 12 Μαΐου και οι εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου της ομάδας αναφέρουν ότι θα είναι έτοιμος να επιστρέψει στα παρκέ τον Μάρτιο του 2013.

Keywords
Τυχαία Θέματα