ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ | "Τυχερός" ο Προύιτ

O Τσαντ Προύιτ στάθηκε τυχερός μέσα στην ατυχία του αφού τραυματίστηκε στη μύτη στην αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής κόντρα στον Πανελευσινιακό (10/11), που ναι μεν κληρονόμησε 4 ράμματα αλλά αποφεύχθηκε χειρότερος τραυματισμός που ήταν δυνατόν λόγο του σημείου.

Λογικά δεν θα μπορέσει να προπονηθεί τις επόμενες μέρες και η συμμετοχή του στο παιχνίδι του Σαββάτου με τα Τρίκαλα είναι αμφίβολη. Από κει και πέρα η προετοιμασία της Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός ξεκίνησε την Τρίτη (12/11) και η ομάδα της Ρόδου είναι αποφασισμένη να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, αφήνοντας πίσω τις πέντε συνεχόμενες ήττες

Ανακοίνωση για τα εισιτήρια:

"Η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός ανακοινώνει ότι τα εισιτήρια του αγώνα με τα Τρίκαλα (Σάββατο 16:00) θα διατίθενται δύο ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα (από τις 14:00) στο εκδοτήριο που βρίσκεται έξω από το «Βενετόκλειο». Η γενική είσοδος ορίστηκε στα 10 ευρώ και η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός απευθύνει κάλεσμα σε όλο το φίλαθλο κόσμο της Ρόδου να δώσει το «παρών» και να αποτελέσει τον έκτο παίκτη στο κρίσιμο παιχνίδι με τα Τρίκαλα".

Keywords
Τυχαία Θέματα