ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ | Τσάμης: «Παίζαμε με την πλάτη στον τοίχο»

Στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι κόντρα στα Τρίκαλα, ένας εκ των πρωταγωνιστών του Κολοσσού Ρόδου, ο Άγγελος Τσάμης, αναφέρθηκε στα δύο πρόσωπα που έδειξε η ομάδα του στο παιχνίδι, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην παρουσία του Νέστορα Κόμματου,

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Άγγελου Τσάμη:

"Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου και στους προπονητές μας. Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο παίζαμε με την πλάτη στον τοίχο. Μπήκαμε πολύ δυνατά στο α’ ημίχρονο και πήραμε μία διαφορά ασφαλείας. Δυστυχώς είχαμε να διαχειριστούμε το άγχος. Πιστεύω ότι εμείς δείξαμε δύο πρόσωπα και όχι τα Τρίκαλα. Ευτυχώς στο τέλος όλα πήγαν καλά και κερδίσαμε, κάτι που θα μας δώσει ώθηση στη συνέχεια, γιατί πραγματικά είμαστε καλή ομάδα. Είναι γεγονός ότι έχουμε κάποια κενά διαστήματα στα οποία μας λείπει η συγκέντρωση και πρέπει να τα βελτιώσουμε για να έχουμε καλύτερη συνέχεια.

Ο στόχος παραμένει ο ίδιος για μας, όπως και για πολλές ομάδες, να παραμείνουμε στην κατηγορία. Ο Νέστορας Κόμματος ήρθε για να μας βοηθήσει και πάντα μία προσθήκη που γίνεται για το καλό της ομάδας, παίζει θετικό ρόλο. Το ότι το ντεμπούτο του συνδυάστηκε με νίκη είναι στοιχείο ακόμη καλύτερο. Θεωρώ ότι στην πορεία θα μας βοηθήσει πάρα πολύ. Τη θέλαμε αυτή τη νίκη και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα Τρίκαλα για την προσπάθεια τους".

Keywords
Τυχαία Θέματα