ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ | Τα εισιτήρια με τον Άρη

Ο Κολοσσός Ρόδου με ανακοίνωση του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, ενημερώνει για τα αγωνιστικά θέματα της ομάδα καθώς και για τα εισιτήρια για τον αγώνα με τον Άρη.

Η ανακοίνωση της ομάδας

"Το τελευταίο παιχνίδι της φετινής περιόδου δίνει αύριο στις 19:00 η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός, η οποία θα υποδεχθεί τον Άρη, στο πλαίσιο της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής για την κανονική περίδο της Α1. Η ομάδα μας ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία της στο "Βενετόκλειο" και ο Βασίλης Φραγκιάς δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα. Οι "θαλασσί" θα προσπαθήσουν να κλείσουν με νίκη τη χρονιά, ικανοποιώντας τον φίλαθλο κόσμο που θα παρακολουθήσει το τελευταίο παιχνίδι της αγωνιστικής περιόδου. Με τις νίκες κόντρα στο Περιστέρι και την Ε.Κ. Καβάλας, η ομάδα μας παρέμεινε στην Α1 Κατηγορία και στο αυριανό παιχνίδι θα προσπαθήσει να δώσει τον καλύτερο της εαυτό.

ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ ΑΡΗ

Η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός ανακοινώνει ότι τα εισιτήρια του αγώνα με τον Άρη (Σάββατο 19:00) θα τεθούν στη διάθεσή των φιλάθλων, δύο ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα. Συγκεκριμένα το εκδοτήριο που βρίσκεται στο «Βενετόκλειο» θα είναι ανοιχτό για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων. Η γενική είσοδος είναι 10 ευρώ και η ομάδα μας καλεί τον φίλαθλο κόσμο να βρεθεί στο γήπεδο και να βοηθήσει την προσπάθεια της Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός, στο τελευταίο παιχνίδι της φετινής αγωνιστικής περιόδου".

Keywords
Τυχαία Θέματα