NBA | Ο Πάου περιμένει με αγωνία τους τελικούς

Ο Πάου Γκασόλ θα δει τους τελικούς της δύσης από τον καναπέ του σπιτιού του, λόγω του ότι οι Λέικερς αποκλείστηκαν σχεδόν αμαχητί στον πρώτο γύρο από τους Σπερς (4-0), ωστόσο υπάρχει λόγος που θα τον κρατήσει αυτή η σειρά σε αγωνία.

Ο λόγος είναι φυσικά ο μικρός του αδερφός, Μαρκ, που ηγείται της προσπάθειας των "αρκούδων" του Μέμφις για μια ακόμα ένδοξη σελίδα στην ιστορία της ομάδας, μετά την πρόκριση στον τελικό περιφέρειας που το κατάφεραν για πρώτη φορά.

Ο Πάου όμως δεν κρατά κακία προς τα "σπιρούνια" και αναγνωρίζει την αξία τους,

καθώς και το μέλλον που μπορεί να κατακτήσουν οι Ουόριορς. Όλα αυτά μέσω του προσωπικού του λογαριασμού Τουίτερ, όπου πήρε "φωτιά" μετά το τέλος του αγώνα Ουόριορς - Σπερς.

"Ας ετοιμαστούμε για ποιότικο μπάσκετ. Ανυπομονώ για την Κυριακή το απόγευμα", ανέφερε στο πρώτο "τιτίβισμα".

Let's get ready for some top quality basketball. #SpursvsGrizzlies I can't wait for Sunday afternoon. #WesternConfFinals

— Pau Gasol (@paugasol) 17 Μαΐου 2013

"Οι Ουόριορς έχουν λαμπρό μέλλον μπροστά τους. Έδειξαν ότι έχουν πολλές δυνατότητες σε αυτά τα πλέι οφ", τόνισε στο δεύτερο.

The Warriors have a bright future ahead of them. They showed a lot of potential in this year's playoffs.

— Pau Gasol (@paugasol) 17 Μαΐου 2013

"Πρέπει να δώσουμε τα εύσημα στους Σπερς, ξέρουν πως να το κάνουν. Πολύ σεβασμός στους Ντάνκαν, Τζινόμπιλι και Πάρκερ".

Give a lot of credit to the Spurs. They know how to get it done. A lot of respect for Tim Duncan, Manu Ginobili and Tony Parker.

— Pau Gasol (@paugasol) 17 Μαΐου 2013

Keywords
Τυχαία Θέματα