ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ | Σύσσωμος κόντρα στον Πανιώνιο

Πανέτοιμη και αποφασισμένη να κάνει το 2-1 και να διατηρήσει το πλεονέκτημα της έδρας είναι η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός, η οποία θα υποδεχθεί την Τετάρτη (17:00) τον Πανιώνιο, στον τρίτο κατά σειρά μικρό τελικό της Α1.

Η ομάδα της Ρόδου και ο Πανιώνιος έχουν από ένα ροζ φύλλο και η νικήτρια θα αποκτήσει το προβάδισμα για την κατάκτηση της τρίτης θέσης. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Βασίλης Φραγκιάς θα έχει στη διάθεση του τον Στιβ Πάνος, ο οποίος δεν είχε παίξει στη Νέα Σμύρνη. Ο Ελληνοαμερικανός αθλητής είχε υποβληθεί σε μία λεπτή χειρουργική επέμβαση στον καρπό του χεριού του και αποφασίστηκε να παραμείνει στη Ρόδο. Επίσης κανονικά θα αγωνιστούν ο Κώστας Χαρίσης και ο Αντώνης Ασημακόπουλος, που αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμού. Η προετοιμασία της Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός θα ολοκληρωθεί το απόγευμα της Τρίτης με ασκήσεις τακτικής και σουτ.

ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός ανακοινώνει ότι: "τα εισιτήρια του αγώνα με τον Πανιώνιο (Τετάρτη 17:00) θα διατίθενται την Τετάρτη (16/05) από τις 15:00 στο εκδοτήριο, που βρίσκεται στο «Βενετόκλειο». Η γενική είσοδος ορίστηκε στα 15 ευρώ. Η διοίκηση της ομάδας μας, η τεχνική ηγεσία και οι καλαθοσφαιριστές ζητούν τη συμπαράσταση των Ρόδιων φιλάθλων, ώστε οι «θαλασσί» να επιστρέψουν ξανά στις νίκες. Η παρουσία των φίλων του μπάσκετ στο «Βενετόκλειο» είναι απαραίτητη, ώστε να δώσουν ώθηση και να αποτελέσουν τον έκτο παίκτη στην προσπάθεια για τη νίκη".

Keywords
Τυχαία Θέματα