ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ | Στις 9 Μαϊου με Πανιώνιο

Ο Κολοσσός πάλεψε πολύ κόντρα στον Παναθηναϊκό, μείωσε σε 2-1 τη σειρά ωστόσο στο τέταρτο ματς αποκλείστηκε μπροστά στους φιλάθλους του στο Βενετόκλειο και πλέον θα μονομαχήσει για την τρίτη θέση του πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο.

Οι Ροδίτες θέλουν να κλείσουν με τον καλύτερο τρόπο την πιο επιτυχημένη σεζόν της ιστορίας τους, με τις αναμετρήσεις με την ομάδα της Νέας Σμύρνης να ξεκινούν την Τετάρτη 9 Μαΐου και το συγκρότημα του Βασίλη Φραγκιά να θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα του.

Το δελτίο Τύπου της ΚΑΕ

Την Τετάρτη 9 Μαΐου θα ξεκινήσει η σειρά των μικρών τελικών, στην οποία η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός θα κληθεί να αντιμετωπίσει με πλεονέκτημα έδρας τον Πανιώνιο. Οι αναμετρήσεις θα διεξάγονται κάθε Τετάρτη και Σάββατο και η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στις 3 νίκες, θα τερματίσει στην τρίτη θέση του φετινού πρωταθλήματος. Η προετοιμασία των «θαλασσί» για τα παιχνίδια με την ομάδα της Νέας Σμύρνης, θα ξεκινήσει αύριο μετά το ρεπό που έδωσε στους παίκτες του ο Βασίλης Φραγκιάς για να ξεκουραστούν και να γεμίσουν τις… «μπαταρίες» τους.

Η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός κατέβαλε σπουδαία προσπάθεια στη σειρά των αγώνων με τον Παναθηναϊκό, όπου κέρδισε μάλιστα για πρώτη φορά στην ιστορία της, την πανίσχυρη ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

1ος ΑΓΩΝΑΣ
ΤΕΤΑΡΤΗ(09/05):
Βενετόκλειο (17:00): Κολοσσός ΒΑΠ- Πανιώνιος (ΕΤ1)

2ος ΑΓΩΝΑΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ(12/05):
Νέα Σμύρνη (17:30): Πανιώνιος- Κολοσσός ΒΑΠ (ΕΤ1)

3ος ΑΓΩΝΑΣ
ΤΕΤΑΡΤΗ(16/05):
Βενετόκλειο (17:00): Κολοσσός ΒΑΠ- Πανιώνιος (ΕΤ1)

4ος ΑΓΩΝΑΣ (εφόσον χρειαστεί)
ΣΑΒΒΑΤΟ(19/05):
Νέα Σμύρνη (16:00): Πανιώνιος- Κολοσσός ΒΑΠ (ΕΤ1)

5ος ΑΓΩΝΑΣ (εφόσον χρειαστεί)
ΤΕΤΑΡΤΗ(22/05):
Βενετόκλειο (16:00): Κολοσσός ΒΑΠ- Πανιώνιος (ΕΤ1)

Keywords
Τυχαία Θέματα