ΣΙΕΝΑ | Ζήσης: "Δεν μπορείς να ξεγράψεις τον Παναθηναϊκό"

Φαβορί στα... χαρτιά θεωρεί πως είναι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ο Νίκος Ζήσης, ο οποίος τόνισε ότι κανείς δεν μπορεί να ποντάρει κόντρα στον Παναθηναϊκό του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ενώ παράλληλα υποστήριξε πως ο Ολυμπιακός θα βάλει... δύσκολα στην Μπαρτσελόνα.

Ο άσος της Σιένα παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα "Πρωταθλητής", όπου αναφέρθηκε στη σειρά της ομάδας του με τους "ερυθρόλευκους" και μίλησε για τους ημιτελικούς

των δύο "αιωνίων".

Υποτιμήσατε τον Ολυμπιακό και υπερτιμήσατε το πλεονέκτημα έδρας;
Ξέραμε πως θα είχαμε δύσκολο έργο. Είχε βελτιωθεί πολύ ο Ολυμπιακός και έκανε σπουδαία δουλειά στους τελευταίους αγώνες. Κανείς δεν τον περίμενε τόσο καλό και δεμένο. Προσπαθήσαμε πολύ αλλά δεν τα καταφέραμε.

Τί συζητούσατε πριν τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό;
Αυτό που συζητά όλη η Ευρώπη! Πως για να τους κερδίσουμε πρέπει να «φτύσουμε αίμα». Ξέραμε πόσο δύσκολο ήταν.

Τι βλέπεις στον ημιτελικό με την Μπαρτσελόνα;
Είναι ανοιχτός ημιτελικός. Αν δεν το αναλύσεις, πιστεύεις πως η Μπάρτσα είναι φαβορί. Δεν ισχύει αυτό όμως. Είναι ένα νοκ άουτ ματς και όλα μπορούν να συμβούν. Ο Ολυμπιακός θα δυσκολέψει την Μπαρτσελόνα.

Μπορεί ο Ολυμπιακός να σταματήσει τον Ναβάρο;
Αν κάνει τη ζημιά μόνο ο Ναβάρο μπορεί να μη του στοιχίσει. Δεύτερος πόλος της ομάδας είναι ο Λόρμπεκ και μετά οι υπόλοιποι ψηλοί. Ποστάρουν καλά και έχουν εξαιρετικές αποστάσεις.

Η άποψή σου για το Παναθηναϊκός-ΤΣΣΚΑ Μόσχας;
Φαβορί στα χαρτιά είναι η ΤΣΣΚΑ. Ποιος θα ποντάρει εναντίον του Ομπράντοβιτς και του Παναθηναϊκού σε Final 4 όμως; Δεν μπορείς να τον ξεγράψεις. Θα παρουσιαστεί καλά προετοιμασμένος ο Παναθηναϊκός και θα χρειαστεί πολύ το περιφερειακό σουτ εκείνο το βράδυ. Πρέπει να ελέγξει το ριμπάουντ και να σταματήσει τη δημιουργία των Ρώσων.

Keywords
Τυχαία Θέματα