ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ | Πρίφτης: "Να βελτιωθούμε εν όψει συνέχειας"

Ο Δημήτρης Πρίφτης εξήγησε πως στόχος της ομάδας του είναι να "χρησιμοποιήσει" το συγκεκριμένο παιχνίδι προκειμένου να βελτιωθεί για τη δύσκολη συνέχεια.

"Είναι ένα παιχνίδι δεδομένων απαιτήσεων και δυσκολιών. Θα χρειαστεί μεγάλη συγκέντρωση και αγωνιστικότητα, προκειμένου να σταθούμε αξιοπρεπώς απέναντι στον πρωταθλητή Ελλάδας. Θα αγωνιστούμε στο παιχνίδι με αρκετές απουσίες συμπεριλαμβανομένου και τον κόσμο μας λόγω της τιμωρίας. Ο βασικός μας στόχος θα είναι να χρησιμοποιήσουμε αυτή την αναμέτρηση προκειμένου να βελτιωθούμε περισσότερο ενόψει της δύσκολης συνέχειας", ήταν τα όσα δήλωσε ο προπονητής του Κολοσσού Ρόδου.

Από την πλευρά των παικτών ο Μπαμπάλε Οσμπι ανέφερε: "Όταν παίζεις απέναντι στον πρωταθλητή τα πράγματα δεν είναι καθόλου εύκολα. Όλοι ξέρουμε ποιος είναι ο Παναθηναϊκός και την πορεία που κάνει στην Ελλάδα και στην Ευρωλίγκα. Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, στο οποίο εμείς θέλουμε να παρουσιάσουμε μία καλή εικόνα και να δείξουμε καλά στοιχεία. Έχουμε αρκετούς τραυματισμούς αλλά θα παίξουμε χωρίς άγχος, αφού γνωρίζουμε ότι οι αντίπαλοι μας είναι το φαβορί".

Keywords
Τυχαία Θέματα