ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ | Ντεμπούτο για Νάτζφεϊ, ενημέρωση για τα εισιτήρια η ΚΑΕ

Το ντεμπούτο του με τη "θαλασσί" φανέλα θα πραγματοποίησει ο Στέφαν Νάτζφεϊ στην σαββατιάτικη (5/1) αναμέτρηση του Κολοσσού με την Καβάλα, καθώς ο Σέρβος φόργουορντ βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση και ο Μηνάς Γκέκος μπορεί να υπολογίζει σε αυτόν.

Παράλληλα, η ΚΑΕ ΒΑΠ Κολοσσός ενημέρωσε και για τη διάθεση των εισιτηρίων για το ματς με τους Καβαλιώτες, καλώντας τους Ροδίτες να βρεθούν και πάλι στο πλευρό της ομάδας.

Η ανακοίνωση του Κολοσσού αναφέρει:

"Η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός ανακοινώνει ότι τα εισιτήρια του αγώνα με την Ε.Κ. Καβάλας (Σάββατο 17:00) θα διατίθενται την ημέρα του αγώνα και συγκεκριμένα από τις 15:00 στο εκδοτήριο, που βρίσκεται έξω από το «Βενετόκλειο». Η γενική είσοδος ορίστηκε στα 10 ευρώ. Η διοίκηση της ομάδας μας, το προπονητικό επιτελείο και οι αθλητές καλούν το φίλαθλο κόσμο της Ρόδου να δώσει το «παρών» στο «Βενετόκλειο» και να αποτελέσει τον έκτο παίκτη, στο πρώτο παιχνίδι για το 2013. Η παρουσία του κόσμου είναι απαραίτητη σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι, για να μπορέσει η ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός θα κάνει ο Στέφαν Νάτζφεϊ, ο οποίος βρίσκεται σε καλή κατάσταση και αποκτήθηκε πριν από λίγο καιρό από την ομάδα μας. Κανονικά θα αγωνιστεί και ο Δημήτρης Τσαλδάρης, που επέστρεψε στις προπονήσεις, όχι όμως και ο Λαρόν Ντέντι, ο οποίος έσπασε το μετακάρπιο του και θα μείνει ενάμισι μήνα εκτός παρκέ".

Keywords
Τυχαία Θέματα