ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ | Καταθέτει έφεση για τον Καλαμπόκη

Έφεση στο Α.Σ.Ε.Α.Δ. αναμένεται να καταθέσει η ΚΑΕ Κολοσσός μετά το βαρύ χρηματικό πρόστιμο που επιβλήθηκε στον Γιάννη Καλαμπόκη.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, η ομάδα της Ρόδου θα αναχωρήσει σήμερα το απόγευμα και ώρα 18:00 για την Πάτρα, όπου αύριο (23/2, 17:00) θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα.

Εκτός αποστολής θα μείνει ο Μανώλης Κουκουλάς. Ο 21χρονος σέντερ υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα και δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί κόντρα στους Πατρινούς. Οι υπόλοιποι παίκτες θα βρίσκονται κανονικά στη διάθεση του Βασίλη Φραγκιά.

Το δελτίο Τύπου των "θαλασσί":

"Με προορισμό την Πάτρα αναχωρεί σήμερα το απόγευμα (18:00) η αποστολή της Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός, εν όψει της αυριανής αναμέτρησης (17:00) με τον τοπικό Απόλλωνα, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής. Η ομάδα μας θα ολοκληρώσει το μεσημέρι την προετοιμασία της για το αυριανό παιχνίδι και στη συνέχεια θα αναχωρήσει αεροπορικώς για την Αθήνα και στη συνέχεια θα μεταβεί οδικώς στην Πάτρα. Εκτός αποστολής θα μείνει ο Μανώλης Κουκουλάς, που υπέστη ένα ελαφρύ διάστρεμμα, ενώ οι υπόλοιποι είναι ετοιμοπόλεμοι για την αυριανή συνάντηση στο κλειστό γυμναστήριο της Περιβόλας. Ο Βασίλης Φραγκιάς θα έχει μαζί του στην Πάτρα τους εξής αθλητές: Γιάννης Γεωργαλλής, Φάνης Κουμπούρας, Μάρκους Χάτεν, Γιώργος Καλαϊτζής, Άλεξ Βουγιούκας, Γιάννης Καλαμπόκης, Λαρόν Ντέντι, Σάββας Ματσαμάς, Στέφαν Νάτζφεϊ, Κέβιν Λάνγκφορντ, Μασέ Ντουμπέ και Μπαμπάλε Όσμπι.

ΕΦΕΣΗ Η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ ΚΟΛΟΣΣΟΣ
Μετά από απόφαση της διοίκησης της Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός, η ομάδα μας θα καταθέσει έφεση στο Α.Σ.Ε.Α.Δ. κατά της απόφασης για το βαρύτατο χρηματικό πρόστιμο, με το οποίο τιμωρήθηκε ο αθλητής μας Γιάννης Καλαμπόκης".

Keywords
Τυχαία Θέματα