ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ | Ένα βήμα μακριά από την τρίτη θέση

Με τους Ελληνες παίκτες (Τσάμη, Γεωργαλή, Χαρίση και Λιακόπουλο) να είναι εκείνοι που έδωσαν ρυθμό, πόντους και ενέργεια στην ομάδα τους, ο Κολοσσός επικράτησε του Πανιωνίου με 70-66, κάνοντας το 2-1 στη σειρά και πλέον οι Ροδίτες απέχουν μια νίκη από την κατάκτηση της τρίτης θέσης του πρωταθλήματος.

Ο Πανιώνιος είχε το πάνω χέρι στο πρώτο δεκάλεπτο και με πρωταγωνιστή τον Νίκο Μπάρλο, δεν άφησε τον Κολοσσό να περάσει μπροστά στο σκορ για 9’45’’. Στην τελευταία φάση όμως ο Σκότι Χόπσον διαμόρφωσε το 20-19, που ήταν και το σκορ του δεκαλέπτου. Οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ και στην δεύτερη περίοδο, με τον Πανιώνιο να κυριαρχεί στα ριμπάουντ και τα κλεψίματα, αλλά το ποσοστό του στα δίποντα δεν τον άφησε να προηγηθεί. Οι παίκτες του Βασίλη Φραγκιά διατήρησαν το προβάδισμά τους και στο ημίχρονο είχαν βραχεία κεφαλή στο σκορ με 37-35.

Μετά την ανάπαυλα του ημιχρόνου, ο Κολοσσός πάτησε το γκάζι και με ένα σερί 6-0 στο πρώτα πέντε λεπτά, προηγήθηκε με 43-35. Ο Πανιώνιος προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά οι παίκτες των Ροδιτών είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού και έκλεισαν την περίοδο όντας μπροστά με 53-45. Ο Αγγελος Τσάμης ήταν εκείνος που με λέι-απ στο 34ο λεπτό ανέβασε την διαφορά υπέρ του Κολοσσού στην μεγαλύτερη τιμή της στο 61-49. Ο Πανιώνιος δεν μπόρεσε να βρει τις απαραίτητες λύσεις από την περιφέρειά του και να μειώσει την διαφορά. Ο Νίκος Μπάρλος πάλευε μέχρι τέλους από πλευράς Πανιωνίου και με δικό του γκολ-φάουλ έκανε το 68-63, 45 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος. Ο Κολοσσός πήρε τη νίκη με 70-66 και έκανε το 2-1.

Το επόμενο ραντεβού ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι το ερχόμενο Σάββατο (19/05) στις 16:00 στο κλειστό της οδού Αρτάκης.

Δεκάλεπτα: 20-19, 37-35, 53-45, 70-66

Keywords
Τυχαία Θέματα