ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ | Δύσκολο έργο στο... άδειο ΣΕΦ

Ο Κολοσσός έχει πολύ δύσκολη αποστολή για την 20η αγωνιστική της Α1, καθώς φιλοξενείται από τον Ολυμπιακό. Η αποστολή της ομάδας της Ρόδου θα ολοκληρωθεί το μεσημέρι του Σαββάτου (16/3) στο "Βενετόκλειο", η αποστολή θα αναχωρήσει το απόγευμα για την Αθήνα, ενώ στο ματς με τους "ερυθρόλευκους" αναμένεται να κάνουν το ντεμπούτο τους οι Ντιέγκο Κάπελαν και Οράιον Άουτερμπριτζ.

Το δελτίο Τύπου της ΚΑΕ:

"Πολύ δύσκολο έργο θα έχει αύριο η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός, η οποία θα αντιμετωπίσει στις 16:00 (ΕΤ3) τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Basket League. Οι «θαλασσί» θα έχουν δύσκολη αποστολή απέναντι στους πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης που προέρχονται από τη σπουδαία νίκη στην Ιταλία με αντίπαλο τη Σιένα. Στην αυριανή συνάντηση, που θα διεξαχθεί στο «άδειο» Σ.Ε.Φ., θα κάνουν το ντεμπούτο τους τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας μας. Ο Ντιέγκο Κάπελαν και Οράιον Άουτερμπριτζ έχουν τεθεί από την αρχή της εβδομάδας στη διάθεσή του Βασίλη Φραγκιά και θα φορέσουν για πρώτη φορά τη «θαλασσί» φανέλα. Η προετοιμασία της Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός θα ολοκληρωθεί σήμερα το μεσημέρι στο «Βενετόκλειο» και το απόγευμα η ομάδα μας θα αναχωρήσει για την Αθήνα, εν όψει της αυριανής αναμέτρησης στο Σ.Ε.Φ. Ο στόχος της ομάδας μας είναι να κάνει μία καλή εμφάνιση, αφού στη συνέχεια θα δώσει κρίσιμα και καθοριστικά παιχνίδια, αρχής γενομένης απ’ αυτό με τον Ίκαρο Καλλιθέας στο «Βενετόκλειο» (Σάββατο 23 Μαρτίου στις 16:00).

Στην αποστολή της Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός για την Αθήνα θα συμμετάσχουν οι εξής αθλητές: Γιάννης Γεωργαλλής, Φάνης Κουμπούρας, Μάρκους Χάτεν, Γιώργος Καλαϊτζής, Άλεξ Βουγιούκας, Γιάννης Καλαμπόκης, Μανώλης Κουκουλάς, Στέφαν Νάτζφεϊ, Κέβιν Λάνγκφορντ, Μπαμπάλε Όσμπι, Ντιέγκο Κάπελαν και Οράιον Άουτερμπριτζ.

Η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΠΕΝΘΕΙ
Η οικογένεια της Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός πενθεί για το θάνατο της αγαπημένης μητέρας του μέλους της ομάδας μας κ. Μιχάλη Μπράτιτση, η οποία «έφυγε» χθες το βράδυ από τη ζωή. Η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός συλλυπάται τον κ. Μπράτιτση για την απώλεια της μητέρας του. Η νεκρώσιμη ακολουθία θα γίνει σήμερα το μεσημέρι (14:00) στον Ιερό Ναό Ταξιαρχών Ρόδου. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει".
Keywords
Τυχαία Θέματα