ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Στο JUMP SHOOT ο Βαγγέλης Μάντζαρης

Πολύ πλούσια θα είναι και η σημερινή μπασκετική εκπομπή «JUMP SHOOT» με τον Τόλη Κοτζιά στο ΑΡΤ (13.00-14.00, πρώην ΤΗΛΕ ΑΣΤΥ). Εκεί, όπου καλεσμένος είναι ο διεθνής πλέι-μέικερ του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μάντζαρης.

Αναλυτικά μπορείτε να παρακολουθήσετε:

1) Πώς ο Ολυμπιακός άλωσε την έδρα της Σιένα. Ο περίπατος του Παναθηναϊκού
με την Αλμπα. Τι έγινε στα υπόλοιπα ματς του TOP -16.

2) Ο γνωστός τραγουδιστής Χρήστος Χολίδης έχει άριστη σχέση με την πορτοκαλί μπάλα. Δείτε τον σε δράση από τον αγώνα της προηγούμενης Δευτέρας, όταν η ομάδα του, η Ευρυάλη, έχασε από τον Πορφύρα, για το πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΝΑ.

3) Ο Αντώνης Μάντζαρης, πέρα από ενεργός και αξιόλογος μπασκετμπολίστας, κάνει τα πρώτα του βήματα στην προπονητική. Είναι στον Πορφύρα και μίλησε στην εκπομπή για τις μέχρι τώρα εμπειρίες του.

4) Το all star game της Πάτρας ήταν απολαυστικό. Όλα στο «πιάτο» σας, σε πλούσιο ρεπορτάζ.

5) Ρετρό με άνοδο της Δάφνης στην Α1 το 1999 και με τον Θοδωρή Παπαλουκά να σηκώνει την κούπα. Μία Δάφνη με Κώστα Τζιβελέκα στο διοικητικό τιμόνι και Τάκη Καρρά να είναι από τους άμεσους συνεργάτες του.

6) Δράση και ανάλυση της Α2. Εκτενή πλάνα από το ματς Φιλαθλητικός-Αγία Παρασκευή.

7) Δείτε ποιο είναι το νέο αστέρι του ιταλικού μπάσκετ.8) Μεγάλη συνέντευξη του Ντούσαν Βούκτσεβιτς στον Παύλο Σφενδυλάκη.

8) Διαγωνισμός με δώρα. Μπαίνετε στην σελίδα του JUMP SHOOT στο FACEBOOK, βρίσκετε τον εικονιζόμενο και μπορεί να είστε ο τυχερός.

9) Μπορείτε να στέλνετε το μπασκετικού περιεχομένου βίντεό σας. Τα καλύτερα θα προβάλλονται στην επόμενη εκπομπή. Μπορείτε να τα στέλνετε στο FACEBOOK (Tolis Kotzias Β).

Την εκπομπή την βλέπετε live στο www.tilesport.tv

Keywords
Τυχαία Θέματα