ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ | Μπήκαν στις προπονήσεις Ντέντι και Γεωργαλλής

Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Βασίλη Φραγκιά, μιας και οι Λαρόν Ντέντι και Γιάννης Γεωργαλλής έδωσαν το παρών στην προπόνηση της Δευτέρας (28/01).

Ο Λαρόν Ντέντι θα επιστρέψει μετά από ενάμισι μήνα απραξίας στο παρκέ, αφού πλέον έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του στο χέρι και έχει τεθεί στην διάθεση του κόουτς των Ροδιτών. Ο Ντέντι είχε σπάσει το τρίτο μετακάρπιο του αριστερού του χεριού, όμως πλέον είναι καλά και μέρα με τη μέρα ανεβάζει ρυθμούς στις προπονήσεις. Ο Γιάννης Γεωργαλλής ξεπέρασε σε μεγάλο βαθμό το διάστρεμμα που τον ταλαιπώρησε και το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να μην ταξιδέψει στο Ρέθυμνο.

Μοναδικός απών από την έναρξη της προετοιμασίας του Κολοσσού για το ματς της 15ης αγωνιστικής απέναντι στον Ηλυσιακό, ήταν ο Μανώλης Κουκουλάς, ο οποίος δεν θα πάρει μέρος στην αναμέτρηση.

Ο αγώνας κόντρα στον Ηλυσιακό είναι ιδιαίτερα σημαντικός για τον Κολοσσό Ρόδου και για αυτό το λόγο η διοίκηση της ομάδας ζήτησε την στήριξη του κόσμου στις προσπάθειες των παικτών του Βασίλη Φραγκιά. "Η αναμέτρηση με τον Ηλυσιακό είναι πολύ σημαντική για την ομάδα μας, η οποία θέλει τη νίκη και περιμένει το φίλαθλο κόσμο στο πλευρό της. Το Σάββατο, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο «Βενετόκλειο» και η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός ζητάει από το φίλαθλο κόσμο του νησιού να γεμίσει το γήπεδο και να αποτελέσει τον έκτο παίκτη στην προσπάθεια για τη νίκη", αναφέρει η ανακοίνωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα