ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ | Μοσχοβίτης: "Κάθε νίκη είναι αναγκαία"

"Καυτός" αναμένεται ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος με πέντε ομάδες να παλεύουν για την άνοδο και γι΄αυτό ο Φίλιππος Μοσχοβίτης πιστεύει ότι κάθε νίκη είναι αναγκαία και πώς η Νέα Κηφισιά πρέπει να παραμείνει αήττητη στην έδρα της.

Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής πέρασε από το κλειστό του "Κοντόπευκου" καθώς επικράτησε με 68-74 της Αγίας Παρασκευής και μετά από το τέλος του ματς το superbasket.gr

μίλησε με τον Φίλιππο Μοσχοβίτη.

-Παρότι βρεθήκατε να προηγείστε ακόμη και με δέκα πόντους στο ημίχρονο (27-37) στο τέλος δυσκολευτήκατε να φτάσετε στη νίκη απέναντι στην Αγία Παρασκευή.

"Ξέραμε από την αρχή ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Η Αγία Παρασκευή είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Στο τρίτο δεκάλεπτο ήμασταν πάρα πολύ κακοί στην άμυνα, κάτι που βοήθησε την Κ.Α.Π. να "κλείσει" το σκορ στην διαφορά και να περάσει μπροστά. Στα τελευταία πέντε λεπτά αποφασίσαμε ότι πρέπει να ανεβάσουμε τον ρυθμό μας στην άμυνα και γι' αυτό νικήσαμε".

-Η νίκη κόντρα στην ΚΑΠ θεωρούταν αναγκαία, μετά από ήττα από τον Φιλαθλητικό;

"Κάθε νίκη είναι αναγκαία. Δεν υπάρχει κάποια νίκη που δεν έχει σημασία πια. Υπάρχουν τρεις –τέσσερις καλές ομάδες που θα κυνηγήσουν την άνοδο μέχρι το τέλος, οπότε κάθε νίκη είναι αναγκαία".

-Την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζετε τον ΟΦΗ στην έδρα σας. Ποια είναι τα πλάνα σας για το ματς;

ΟΦΗ έχει κάνει κάποιες αλλαγές στην σύνθεσή του και παίζει καλύτερα το τελευταίο διάστημα. Είναι ένα παιχνίδι στην έδρα μας, αν θέλουμε να ανέβουμε πρέπει να το πάρουμε και να συνεχίσουμε. Δεν χωράνε σκέψεις για ήττα στο γήπεδό μας".

-Ποιές ομάδες θεωρείς ότι ξεχωρίζουν έως τώρα;

"Είναι οι ομάδες που βρίσκονται στις πρώτες τέσσερις με πέντε θέσεις της βαθμολογίας. Είναι ο Φιλαθλητικός που οδηγεί την κούρσα, η δική μας ομάδα, τα Τρίκαλα που βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής, αλλά και ο Κόροιβος Αμαλιάδας και οι Ίκαροι Σερρών που είναι πολύ καλές ομάδες. Η πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας δικαίως βρίσκεται εκεί που είναι και προβλέπεται "καυτός" δεύτερος γύρο".

Keywords
Τυχαία Θέματα