Καραγιάννης: "Τα πάντα για να επιτύχουμε"

Η ΑΕΚ έπειτα από τέσσερις συνεχόμενες ήττες επέστρεψε στις νίκες κόντρα στους Ίκαρους Σερρών και παρέμεινε ζωντανή στο κυνήγι των δύο προνομιούχων θέσεων που οδηγούν στην Α1.

Ο Νίκος Καραγιάννης μίλησε στο superbasket.gr για την επικράτηση της ομάδας του και έστειλε και το δικό του μήνυμα στους φίλους της «Βασίλισσας».

Πού πιστεύετε ότι κρίθηκε το παιχνίδι;

"Στην αμυντική διάθεση που έδειξαν οι παίκτες και στα σαράντα

λεπτά. Σίγουρα έπαιξε ρόλο ότι και οι Σέρρες είχαν δύο σημαντικές απουσίες (σ.σ τονΜαργαρίτη και τον Τότσιο), αλλά νομίζω ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Αυτό είναι κάτι που θέλουμε να το δείξουμε και στο επόμενο παιχνίδι με το Πέραμα που είναι πολύ δύσκολο. Θα είναι μια μάχη, και ευελπιστούμε να είμαστε καλύτεροι απ’ ότι με τους Ίκαρους ώστε να πάρουμε τη νίκη".

Πώς θα χαρακτηρίζατε αυτή τη νίκη για τη συνέχεια , μιας και τα χρονικά περιθώρια στενεύουν για την άνοδο και δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια απωλειών;

"Είναι μια σημαντική νίκη γιατί καλύψαμε και την διαφορά του πρώτου αγώνα. Ο στόχος μας είναι να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να μπορέσουμε να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε".

Τι θα θέλατε να πείτε στον κόσμο της για την συνέχεια του πρωταθλήματος;

"Θα τα δώσουμε όλα για να μπορέσουμε στο τέλος της χρονιάς, να την χαρακτηρίσουμε ως επιτυχημένη".

Keywords
Τυχαία Θέματα