Κ.Α.Ο.Δ. | Κοντά στα παιδιά η ομάδα

Επίσκεψη στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Αθανασίου πραγματοποίησε αντιπροσωπεία του ΚΑΟΔ, αποτελούμενη από τον προπονητή, Γιώργο Καλαφατάκη και τους παίκτες, Ντράγκαν Τσέρανιτς, Κώστα Κακαρούδη, Χριστόφορο Χούμα και Θανάση Καρύδα, συνοδευόμενη από τον εκπρόσωπο επικοινωνίας, κ.Σταύρο Παρασκευά.

Την αντιπροσωπεία της ομάδας υποδέχθηκαν με μεγάλο ενθουσιασμό τα παιδιά του σχολείου και οι δάσκαλοι. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ο Γιώργος Καλαφατάκης και οι παίκτες μίλησαν στους νεαρούς μαθητές για τον αθλητισμό γενικότερα και

το μπάσκετ ειδικότερα, τονίζοντας ότι πρωτίστως πρέπει να κοιτάνε τα μαθήματά τους και έπειτα ότι άλλο ασχολούνται και επιπλέον να βάζουν στόχους και να προσπαθούν να τους επιτυγχάνουν.

Στη συνέχεια, τα παιδιά έκαναν ερωτήσεις στους παίκτες και τον προπονητή και στο τέλος πήραν αυτόγραφα.

Πριν την αποχώρηση, η ομάδα έκανε δώρο στο σχολείο μπάλες του μπάσκετ και κάλεσε δασκάλους και μαθητές να παρακολουθούν τους αγώνες του ΚΑΟΔ, με πρώτο αυτόν της Κυριακής 04/03/2012 κόντρα τον Ολυμπιακό στο κλειστό "Δημήτρης Κραχτίδης".

Οι επισκέψεις των Δραμινών θα συνεχιστούν στα πλαίσια της δράσης "ΕΛΑ ΚΟΝΤΑ", που έχει σχεδιάσει και υλοποιεί η διοίκηση της ομάδας, με στόχο να έρθουν κοντά στον αθλητισμό όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά, αλλά και να δημιουργηθούν νέοι φίλαθλοι, τους οποίους έχει μεγάλη ανάγκη ο αθλητισμός.

Keywords
Τυχαία Θέματα