Κ.Α.Ο.Δ. | Καλαϊτζίδης: "Οι παίκτες έχουμε την μεγαλύτερη ευθύνη"

Ο ΚΑΟΔ φαίνεται πως θα συνεχίσει να πορεύεται στο πρωτάθλημα με "τιμονιέρη" τον Γιώργο Καλαφατάκη, τον οποίο όπως δήλωσε ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης, στηρίζουν απόλυτα οι παίκτες του.

Ο 27χρονος γκαρντ των Δραμινών, δήλωσε χαρακτηριστικά στην ΕΡΑ Σπορ:

"Υπήρξε συνάντηση όλων των παικτών με τον πρόεδρο την Κυριακή το πρωί, όπου συζητήσαμε για το θέμα αναφορικά σ τη στήριξη που δείχνουμε στο πρόσωπο του προπονητή. Σίγουρα όλοι φταίμε

για τις ήττες και την κατάσταση στην οποία έχει βρεθεί η ομάδα, αλλά τη μεγαλύτερη ευθύνη την αναλάβαμε εμείς οι παίκτες. Εμείς είμαστε και εκείνοι που θα επαναφέρουμε την ομάδα στον σωστό δρόμο.

Ο κόουτς μας εξέφρασε στα αποδυτήρια τη στεναχώρια του μετά το παιχνίδι και μας είπε «δεν ξέρω αν θα σας ξαναδώ». Τότε όλοι τότε είπαμε ότι τον στηρίζουμε και προσπαθήσαμε να τον αποτρέψουμε να πάρει αυτή την απόφαση.

Ο ιδιοκτήτης της ομάδας, ο κ. Τσακτσαρλής, είναι κοντά στην ομάδα, την αγαπάει. Ασχολείται με την επιχείρησή του και στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με το μπάσκετ, όπου προσφέρει σε ένα σωματείο το οποίο πληρώνει στην ώρα του.

Αυτό που συζητήσαμε είναι ότι ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα. Τελευταία οδεύουμε προς την ουρά της βαθμολογίας, όμως είπαμε να αλλάξουμε σελίδα από το επερχόμενο παιχνίδι με την Ελευσίνα. Βλέπετε ότι το πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό. Όλες οι ομάδες μπορούν να κερδίσουν εντός ή εκτός έδρας. Θέλαμε να κερδίσουμε και προχθές, ήμασταν μπροστά, αλλά στο τέλος κάναμε κάποια λάθη.

Τα παιχνίδια που έχουμε χάσει με το Περιστέρι, με την Καβάλα και με τον Ηλυσιακό, κρίθηκαν στα τελευταία λεπτά και ενώ είχαμε το προβάδισμα. Ο τρόπος που χάνουμε είναι παρόμοιος. Αυτό πρέπει να αλλάξει και πλέον να κερδίζουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα