«Διαφάνεια σε όλους και σε όλα»

22:36 14/1/2013 - Πηγή: AEK365

Ανακοίνωσε εξέδωσε η ORIGINAL 21 με την οποία καλεί τον κόσμο να δώσει δυναμικό παρών το μεσημέρι της Τρίτης έξω από το Υπουργείο Πολιτισμού. Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Αδέρφια την Τρίτη ΟΛΟΙ εκεί...απ'όλη την Ελλάδα, απ'όλους τους συνδέσμους - club... ORIGINAL ή μή...ΑΕΚτζήδες κάθε ηλικίας...πρέπει να δώσουμε ειρηνικό

αλλά δυναμικό παρών ώστε να μην αφήσουμε κανένα περιθώριο κολησιεργείας στο να τιμωρηθούνε επιτέλους οι ένοχοι...
Το έγκλημά τους τόσα χρόνια η καταδυνάστευση της ΑΕΚάρας μας, το δικό μας λάθος η αδράνεια και η ανοχή..... Τρίτη λοιπόν 12.00 η ώρα στο υπουργείο. Δίπλα στο Mall...κάθαρση ΤΩΡΑ...αλλαγή σελίδας ΠΑΝΤΟΥ... ΑΕΚ σημαίνει Ένωση...εναντίον όλων!!!
..ενάντια σ'αυτούς που στοίχιωσαν τα όνειρα μας σ'ένα καθεστώς ατιμωρησίας,σε μια χώρα που ήμασταν πάντα πρόσφυγες,στις (εξ'ανέκαθεν) αισχρές διαιτησίες, στους δημοσιογράφους που συνεχίζουν να σφυράνε αδιάφορα στη πιο μεγάλη και σπουδαία κίνηση που έχει γίνει, απο πλευράς οπαδών, στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια...περίεργο ;..όχι αδέρφια...είναι απλά η στρατηγική που ακολουθούν όλοι αυτοί που ξέρουν πάντα πότε θα υπονομεύσουν ότι υγιές, ενώ αντιθέτως, άνετα θα προβάλουν ανύπαρκτους σωτήρες, που απλά περιμένουν τη σκυτάλη του αίσχους όποτε το απαιτούν οι περιστάσεις.
Και φυσικά,δε διστάζουν να παρουσιάζουν μεσσία αυτόν που θα'πρεπε να κράζουν εγκληματία... η αρχή την Τρίτη... η συνέχεια στη Γ.Σ της ΠΑΕ την Τετάρτη στα Σπάτα όπου θα ζητήσουμε μέσω της Ερασιτεχνικής, την εκχώρηση στο Δημόσιο (ας τα περιμένει αυτό) μέρους των χρημάτων(30-35 εκατ.) που έχουν τελεσιδικήσει υπέρ της ΑΕΚ απ'τήν υπόθεση Ψωμιάδη, ώστε να ξαλαφρώσει απο ένα τεράστιο χρέος η ομάδα με χρήματα που ίσως να μην έβλεπε ποτέ (συν ότι εξοφλούνται οι δόσεις του '44), και να φύγει απ'τη μέση επιτέλους και το τυράκι που προσελκύει όλα τα λαμόγια-αρουραίους!
...το κάλεσμά μας διαρκές...κάθε απόγευμα στα Σπάτα...εκεί όπου αυτό που συμβαίνει είναι 100% ΑΕΚτζήδικο και πιο σημαντικό και σπουδαίο ακόμα κι απ'τα αμέτρητα χιλιόμετρα που έχουμε καταπιεί τα τελευταία χρόνια για τη καψούρα μας...Viva αδέρφια...στη διαφορετικότητα που μας κρατάει σα πείσμα.
Υ.Γ.1 .....κ.Κασνακίδη και κ.Σίμο(εκπρόσωποι του Νοτιά) καθώς και μικρομέτοχοι, "καλό" είναι να παρεβρεθείτε και να πραγματοποιηθεί η Γ.Σ.
...ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΝΙΚΗ ΠΑΝΤΑ
Καταληψίες Σπάτων - ORIGINAL 21»

Keywords
Τυχαία Θέματα