ΚΑΧΑ ΛΑΜΠΟΡΑΛ | "Δεν επηρεάζεται από έδρες η Κάχα"

Ο Σέρτζιο Σκαριόλο αναγνωρίζει τις δυσκολίες του ματς της Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο κόντρα στην Κάχα Λαμποράλ για την τρίτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων της Ευρωλίγκας, επισημαίνοντας ότι είναι από τις πιο σκληρές ομάδες και δεν... καταλαβαίνει από έδρες.

Κάχα Λαμποράλ είναι πιθανότατα η πιο σκληρή αντίπαλος για να παίξεις εντός έδρας. Έχουν πολύ ταλέντο και παραδοσιακά επηρεάζονται ελάχιστα όταν αγωνίζονται μακριά από το γήπεδό τους. Ξέρουν ότι το συγκεκριμένο

παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό και θα τα δώσουν όλα για τη νίκη. Εμείς δεν έχουμε παρά να κάνουμε το ίδιο", δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός και συμπλήρωσε:

"Αν πάρουμε τη νίκη θα είμαστε στο 3-0 και θα είναι κάτι που θα μας ανεβάσει την αυτοπεποίθηση και για να είμαι ειλικρινής θα μας δώσει προβάδισμα για την πρόκριση. Ξέρουμε ότι πρέπει να προετοιμαστούμε πολύ καλά και να είμαστε έτοιμοι να παίξουμε όπως μπορούμε για 40 λεπτά. Επιθετικά είμαστε καλύτεροι αυτή την στιγμή από ότι περίμενα πως θα είμαστε στο χρονικό σημείο που βρισκόμαστε. Σε άλλους τομείς του παιχνιδιού μας χρειαζόμαστε βελτίωση".

Με τη σειρά του, ο Ρίτσαρντ Χέντριξ ανέφερε: "Δεν θέλουμε να κάνουμε διακρίσεις ανάμεσα στις διοργανώσεις. Ο στόχος μας είναι να παίζουμε όσο καλύτερα μπορούμε και να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Το ίδιο και σε αυτό το δύσκολο ματς κόντρα στην Κάχα Λαμποράλ".

Keywords
Τυχαία Θέματα