«Στο κάτω-κάτω δεν μας έκλεισαν και σε ορυχείο»

13:14 24/10/2012 - Πηγή: AEK365

Αίσθηση προκάλεσε η απόφαση της διοίκησης της Μίλαν να παραμείνουν οι παίκτες στο προπονητικό κέντρο σε όλη την διάρκεια της εβδομάδας με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να σπεύδει να υποβαθμίσει το γεγονός λέγοντας πως δεν τους έκλεισαν και σε κανένα ορυχείο.

Κατά την αναχώρηση της αποστολής για την Ισπανία ενόψει του αγώνα με την Μάλαγα, ο προπονητής της Μίλαν τόνισε: "Το γνωρίζει ο Μπερλουσκόνι αλλά πρέπει να ξεκαθαρίσουμε πως αυτή η κίνηση γίνεται για το καλό της ομάδας. Στο κάτω-κάτω δεν είμαστε κλεισμένοι και σε κανένα ορυχείο. Στο Μιλανέλο είμαστε και πρέπει να νιώθουμε και τυχεροί".

Για το κρίσιμο παιχνίδι με την Μάλαγα στο "Ροσαλέδα" για το Τσάμπιονς Λιγκ, ο Αλέγκρι δήλωσε: "Οι αντίπαλοι μας παίζουν καλό, επιθετικό ποδόσφαιρο. Πρέπει να κλείσουμε σωστά την άμυνα και να βγαίνουμε με αξιώσεις στην επίθεση. Απαιτείται μέγιστη προσήλωση και πολλή αποτελεσματικότητα, αν θέλουμε να φύγουμε με ένα καλό αποτέλεσμα από την Ισπανία".
Για την ενδεκάδα, ο Αλέγκρι υπογράμμισε πως θα παίξουν όσοι είναι σε καλύτερη κατάσταση ενώ σχολίασε ξανά τα σενάρια περί απόλυσης του από την Μίλαν λέγοντας: "Επαναλαμβάνω όσα έχω δηλώσει και τις προηγούμενες μέρες. Η διοίκηση με στηρίζει, αυτό νιώθω. Δεν πιστεύω πως αυτό θα είναι το τελευταίο μου παιχνίδι στον πάγκο της Μίλαν. Βέβαια δεν έχω μιλήσει με τον πρόεδρο τις τελευταίες ημέρες. Εδώ και μια εβδομάδα δεν με πήρε τηλέφωνο, αλλά ξέρω πως παρακολουθεί όσα γίνονται".

Keywords
Τυχαία Θέματα