ΙΤΑΛΙΑ | Στον τελικό η Σιένα

Η Σιένα "σκούπισε" με συνοπτικές διαδικασίες τη σειρά κόντρα στην Σάσαρι, καθώς επικράτησε με 64-79 κάνοντας το 3-0 στη σειρά και εξασφάλισε την πρόκρισή της στον τελικό και περιμένει να μάθει τον αντίπαλό της.

Ετοιμη να υπερασπιστεί τον τίτλο της είναι η Σιένα, με την παρέα του Νίκου Ζήση να εξασφαλίζει εύκολα την επικράτησή της στο τρίτο ματς απέναντι στην Σάσαρι και ταυτόχρονα και την πρόκρισή της στον τελικό του ιταλικού πρωταθλήματος. Εκεί θα βρει απέναντί της, τη νικήτρια ομάδα από το ζευγάρι ανάμεσα στην Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο και την Σκαβολίνι

(προηγείται η Αρμάνι με 2-0). Η Σιένα δεν αντιμετώπισε καμία δυσκολία στο να κάμψει την αντίσταση της Σάσαρι, με τους γηπεδούχους να είναι μην αντιδρούν ούτε όταν στην τελευταία περίοδο η Σιένα χαλάρωσε τον ρυθμό της.

Ο Μπομπ ΜακΚάλεμπ ήταν ο εκτελεστής της Σιένα και οδήγησε την ομάδα του στη νίκη με τους 21 πόντους που πέτυχε. Ο Κσιστόφ Λαβρίνοβιτς φόρτωσε με άλλους 12 πόντους το αντίπαλο καλάθι, ενώ θετική ήταν και η παρουσία του Νίκου Ζήση που σημείωσε 5 πόντους και έδωσε μια ασίστ.

Keywords
Τυχαία Θέματα