ΑΓΟΡ | Ντικούδης, Παπαμακάριος και Τσάμης στη λίστα

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός για την επόμενη σεζόν του ΑΓΟΡ ξεκινάει και ο προπονητής της ομάδας, Στέργιος Κουφός τόνισε ότι προτεραιότητά του αποτελεί η απόκτηση δύο Ελλήνων παικτών, υπογραμμίζοντας ότι στη λίστα του βρίσκεται ο Δήμος Ντικούδης, ο Μανώλης Παπαμακάριος και ο Άγγελος Τσάμης.

Ο προπονητής των Κρητικών μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό "Ηχος FM 94.2" για την πορεία του ΑΓΟΡ αλλά και για τις μεταγραφικές κινήσεις.

"Όποιος πει ότι περίμενε αυτή την πορεία θα πει ψέματα. Ένα παραπάνω άγχος που με διακατείχε ειδικά στην αρχή ήταν πως έπρεπε να αποδείξουμε

πως η πόλη έχει όλα τα φόντα να δημιουργήσει και να κρατήσει μια ομάδα στην Α1 χωρίς αυτή να αποτελεί ασανσέρ", δήλωσε αρχικά ο Στέργιος Κουφός και συνέχισε:


"Ο στόχος ήταν να μπορέσουμε να σβήσουμε την κακή εικόνα της προηγούμενης θητείας μας στην Α1 και να αποδείξουμε πως αξίζουμε να είμαστε εκεί. Τώρα, καταλαβαίνει όλος ο κόσμος πως είναι πολύ όμορφες οι στιγμές που ζήσαμε μέχρι το τέλος, πετυχαίνοντας 15 νίκες. Εμείς και ο Κολοσσός ήμασταν οι μοναδικές ομάδες που κάναμε έξι εκτός έδρας νίκες. Βλέπαμε τις υποχρεώσεις μας, ημέρα με την ημέρα και αγώνα με τον αγώνα".


Για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας τόνισε: "Πέρα από το Λάτοβιτς που υπέγραψε, όλα τα υπόλοιπα παιδιά έχουν σχέση με το παζλ στο σχεδιασμό. Ανάλογα πώς θα πρέπει να είναι ο Αμερικάνος, ο πίσω ή ο δίπλα παίκτης. Δεν υπάρχει κάτι ξεκάθαρο. Μπορεί να μείνουν και όλοι, μπορεί και κανένας. Ο αρχικός σχεδιασμός είναι να βρούμε δύο Έλληνες, θέλεις να είναι ο Παπαμακάριος και ο Ντικούδης ή ο Τσάμης" .

Keywords
Τυχαία Θέματα