ΙΣΠΑΝΙΑ | Μία "ανάσα" από Βαγιαδολίδ ο Πάτρικ Γιούιν Τζούνιορ

Στην Ισπανία είναι έτοιμος να συνεχίσει την καριέρα του ο Πάτρικ Γιούιν Τζούνιορ, ο οποίος βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με την Βαγιαδολίδ!

Πρόκειται για τον γιο του θρυλικού "γίγαντα" των Νικς Πάτρικ Γιούιν, ο οποίος αφού εξάντλησε τις πιθανότητες να αγωνιστεί στο ΝΒΑ, μην κατορθώνοντας να βρει ομάδα, το καλοκαίρι πήρε την απόφαση να κάνει το υπερατλαντικό βήμα και να υπογράψει στην Βόννη. Ωστόσο, παρά

τις θετικές του εμφανίσεις με την γερμανική ομάδα, λίγες εβδομάδες πριν αποχώρησε ξαφνικά.

Ο Γιούιν δεν αναζήτησε και πάλι την επόμενη μπασκετική του στέγη στο NBDL (σ.σ. στην αναπτυξιακή λίγκα έχει περάσει τα περισσότερα χρόνια της καριέρας του από το 2008 μέχρι το 2012, με ένα διάλειμμα για λογαριασμό των Νιου Ορλεανς Χόρνετς το 2011), αλλά στην Γηραιά Ηπειρο, με την Βαγιαδολίδ να είναι εκείνη που ενδιαφέρθηκε εντονότερα για την περίπτωσή του -όπως ανέφεραν δημοσιεύματα που πρόσκεινται στην ισπανική ομάδα- και οι δύο πλευρές είναι μία "ανάσα" από το να δώσουν τα χέρια!

Ετσι, ο Αμερικανοτζαμαϊκανός φόργουορντ θα συνεχίσει πιθανότατα την καριέρα του στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης. Στο γερμανικό πρωτάθλημα σημείωνε 11,5 πόντους και 6,1 ριμπάουντ κατά μέσο όρο μέχρι να αποχωρήσει από την Βόννη.

Keywords
Τυχαία Θέματα