ΙΣΠΑΝΙΑ | Διπλό για Κάχα, σούπερ Μούρθια

Οι φιλοξενούμενοι ήταν οι κυρίαρχοι στις αναμετρήσεις που άνοιξαν την αυλαία της 18ης αγωνιστικής του ισπανικού πρωταθλήματος, μιας και Καχά Λαμποράλ, Φουενλαμπράδα και Μούρθια έφυγαν με τα διπλά από την έδρα των αντιπάλων τους.

"Καρδιοχτύπησε"η Κάχα Λαμποράλ για επικρατήσει της Καχασόλ, αλλά εν τέλει κατάφερε να πάρει το διπλό με 82-86. Πρώτος σκόρερ των νικητών ήταν ο Ματσέι Λάμπε με 20 πόντους και τον ακολούθησε ο Αντρες Νοτσιόνι με 17 πόντους. Από την μαχητική Καχασόλ

ξεχώρισε ο Λούκα Μπογκντάνοβιτς με 17 πόντους.

Για ένα ημίχρονο χάρηκε η Βαλένθια, μιας και στο δεύτερο μισό του ματς οι παίκτες της Μούρθια "έκοψαν" τα χαμόγελα των γηπεδούχων. Στα τελευταία λεπτά του αγώνα οι φιλοξενούμενοι έλεγξαν τον ρυθμό και ήταν ψύχραιμοι στις ελεύθερες βολές και έτσι έφτασαν στη νίκη με 94-96. Ο Κιμ Τίλι ήταν ο ήρωας της Μούρθια, καθώς ήταν εκείνος που ευστόχησε στην εκπνοή και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του. Ο Ματ Γκάτενς ήταν ο πιο αποδοτικός παίκτης των νικητών με τους 21 πόντους που σημείωσε, ενώ από την Βαλένθια Τζόε Ντόελμαν και Βίκτορ Φαβεράνι είχαν από 16 πόντους.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής:

Σάββατο 26/01

Βαλένθια – Μούρθια 94-96

Καχασόλ – Κάχα Λαμποράλ 82-86

Ομπραντόιρο – Φουενλαμπράδα 73-79

Κυριακή 27/01

Μπαρτσελόνα – Μπιλμπάο

Σαραγόσα – Κανάριας

Ρεάλ Μαδρίτης – Βαγιαδολίδ

Γκραν Κανάρια – Μανρέσα

Εστουντιάντες – Λαγκούν Αρο

Μπανταλόνα - Μάλαγα

Keywords
Τυχαία Θέματα