Δημιουργούν κλίμα τρομοκρατίας και ανασφάλειας

Στημένες ερωτήσεις... υποβιβασμού από τη NOVA, διαστρέβλωση των απαντήσεων από το υπόλοιπο «παρεάκι». Ο μηχανισμός προπαγάνδας στα φόρτε του!
Όποιος νομίζει πως είναι… συμπτωματικό και τυχαίο και η «ερυθρόλευκη» NOVA σε κάθε παίκτη του Παναθηναϊκού που της παραχωρεί συνέντευξη ρωτάει για πιθανό υποβιβασμό του Τριφυλλιού, είναι γελασμένος!

Μετά τον Στέργο Μαρίνο, οι άνθρωποι του «ερυθρόλευκου»
συνδρομητικού καναλιού ρώτησαν αν πιστεύει πως θα «πέσει» το Τριφύλλι και τον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ! Γιατί; Γιατί αυτό είναι που τους καίει. Αυτό είναι που προσεύχονται να συμβεί και προς τα εκεί θα σπρώξουν τους «πράσινους» με κάθε μέσο, κάθε τρόπο, κάθε κόστος.

(Μιλάμε για την ίδια NOVA που αποφάσισε να ρωτήσει τον Φάμπρι Γκονθάλεθ για τον… άριστο επαγγελματία Λουκά Βύντρα, μόλις λίγες ημέρες μετά την πρόσληψη του τεχνικού από τον Παναθηναϊκό).

Οι «πράσινοι» βρίσκονται σε δεινή αγωνιστική κατάσταση και είναι 10οι στη βαθμολογία. Παρόλα αυτά το να γίνονται από τώρα ερωτήσεις σε ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού για υποβιβασμούς και β΄ κατηγορίες, μόνο σε δύο συμπεράσματα μπορούν να μας οδηγήσουν:

1) Ή γνωρίζουν κάτι… παραπάνω από τον απλό κόσμο.
2) Ή θέλουν να δημιουργήσουν ένα κλίμα τρομοκρατίας και αβεβαιότητας στο φίλαθλο κοινό, έχοντας στο πλάι τους φυσικά και το υπόλοιπο αντι-Παναθηναϊκό μιντιακό σύστημα που με ευκολία διαστρεβλώνει δηλώσεις και τις προσαρμόζει στα μέτρα που επιβάλλουν τα εκάστοτε συμφέροντα (διαβάστε εδώ…)

Πιθανότατα να ισχύουν και τα δύο παραπάνω!

Υ.Γ. Το χειρότερο είναι πως αφού... αποφάσισαν να τον ρίξουν κατηγορία τον Παναθηναϊκό, δεν βλέπουμε πώς θα καταφέρει το Τριφύλλι να αντισταθεί κόντρα σε ένα «σύστημα» που όποιος τα βάζει μαζί του σχεδόν πάντα βγαίνει χαμένος.
Keywords
Τυχαία Θέματα