ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ | Ζευγώλης: "Κάθε ματς και μια ευκαιρία..."

Το έργο του Ηλυσιακού στην 24η στροφή της Α1 δεν είναι εύκολο, καθώς αντιμετωπίζει (20/4, 16.00) εκτός έδρας τον Ικαρο Καλλιθέας, με τον Γιώργο Ζευγώλη, ο οποίος θα έχει για πρώτη φορά στην διάθεσή του τον Ιβάν Μάρας, να τονίζει πως η ομάδα του είναι διατεθειμένη να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα για να πάρει τη νίκη.



"Αντιμετωπίζουμε μία πάρα πολύ καλή ομάδα, που βρίσκεται σε περίοδο φόρμας μάλιστα και γι’αυτό θεωρώ ότι είμαστε άτυχοι. Εν τούτοις για μας κάθε

ματς είναι και μια ευκαιρία για να κάνουμε ένα βήμα πιο κοντά στην παραμονή μας, οπότε θα εξαντλήσουμε κάθε πιθανότητα για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Θεωρώ ότι η προσθήκη του νέου παίκτη (σ.σ. Ιβάν Μάρας) θα μας βοηθήσει, αν όχι άμεσα, σίγουρα όμως στα επόμενα ματς", δήλωσε ο Γιώργος Ζευγώλης.

Ο Ιβάν Μάρας, ο οποίος θα φορέσει για πρώτη φορά τα "κιτρινόμαυρα" του Ηλυσιακού, ανέφερε πως "είναι πρόκληση για μένα η συμμετοχή μου στο ελληνικό πρωτάθλημα και θέλω να βοηθήσω τον Ηλυσιακό να πετύχει τους στόχους του. Θα προσπαθήσω να προσαρμοστώ όσο το δυνατόν συντομότερα και να μπω στη φιλοσοφία της ομάδας".

Keywords
Τυχαία Θέματα