ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ | Οι νικητές της κλήρωσης

Ο Ηλυσιακός πραγματοποίησε κλήρωση στα γραφεία της με τη συμμετοχή των φιλάθλων που έχουν εισιτήρια διαρκείας, αλλά και εκείνους που έδωσαν το παρών στην αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Ίκαρο Καλλιθέας, με τη διοίκηση της ομάδας να ανακοινώνει τους μεγάλους νικητές.

Η σχετική ανακοίνωση της ομάδας των Ιλισίων αναφέρει:

ΚΑΕ Ηλυσιακός σε συνεργασία με τους

χορηγούς της πραγματοποίησε κλήρωση στα γραφεία του συλλόγου με τη συμμετοχή των κατόχων εισιτηρίων διαρκείας αλλά και φιλάθλων που προσήλθαν στο γήπεδο στο σημαντικό παιχνίδι με τον Ίκαρο Καλλιθέας.

Νικητής της κλήρωσης αναδείχθηκε ο κάτοχος του εισιτηρίου διαρκείας στο Τμήμα Β με αριθμό 47, ο οποίος και θα επιλέξει το ποδήλατο, προσφορά των καταστημάτων «World of Bike», από το κατάστημα στη Λεωφ. Γεωργίου Παπανδρέου 62 στου Ζωγράφου.

Στη συνέχεια κληρώθηκαν άλλοι δέκα νικητές κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας αλλά και πέντε εισιτήρια από τον αγώνα με τον Ίκαρο Καλλιθέας.

Τα εισιτήρια διαρκείας που κληρώθηκαν για τις δωροεπιταγές είναι:

Άνω Διάζωμα: #7, #18, #27, #28, #75, #77, #110

Τμήμα Β: #60, #82

VIP: Β #6

Τα εισιτήρια του αγώνα με τον ΙΚΑΡΟ που κληρώθηκαν είναι τα εξής:

#13, #21 των 5€ και #5, #23, #49 των 10€

Οι νικητές μπορούν να παραλάβουν τις δωροεπιταγές από τα γραφεία του Συλλόγου ή στο γήπεδο στον επόμενο εντός έδρας αγώνα με το Περιστέρι το Σάββατο 19 Ιανουαρίου, με απαραίτητη την προσκόμιση του εισιτηρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στα γραφεία του συλλόγου 210 7777410 και στο email: [email protected]"

Keywords
Τυχαία Θέματα