ΚΑΒΑΛΑ | Επίσκεψη στη Λέσχη Φίλων Καβάλας

Στα γραφεία της Λέσχης Φίλων Καβάλας βρέθηκε χθες (10/1) το βράδυ η τοπική ομάδα, με τους παίκτες να μοιράζουν αυτόγραφα και τους ανθρώπους του συλλόγου να συζητάνε και να ανταλλάσουν ευχές.

Το δελτίο Τύπου της ΚΑΕ:

"Η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, επισκέφθηκε την Πέμπτη το βράδυ τα γραφεία της Λέσχης Φιλάθλων Καβάλας, και μέσα σε ιδιαίτερα ζεστό κλίμα μοίρασαν αυτόγραφα σε μικρούς και μεγάλους φιλάθλους της ομάδας. Ο Άγγελος Κορωνιός και οι συνεργάτες του, Γιώργος Μπιτζάνης και Στέλιος Σχοινάκης, οι Χριστόφορος Στεφανίδης,

Ουίλ Κόλεμαν, Κίερον Ατσάρα, Θωμάς Αράπης, μαζί με τον τιμ μάνατζερ της ΚΑΕ, Νίκο Πενταζίδη, καθώς και οι Θόδωρος Πορλίδης (τμήμα Επικοινωνίας), Μιχάλης Καπέτης (τμήμα Μάρκετινγκ), Γιώργος Νελόπουλος (γραφείο Τύπου) βρέθηκαν στα γραφεία της Λέσχης Φιλάθλων Καβάλας και αντάλλαξαν ευχές και απόψεις.

Σε δηλώσεις τους ο προπονητής της ομάδας Άγγελος Κορωνιός και ο αρχηγός Χριστόφορος Στεφανίδης στα Μ.Μ.Ε., αναφέρθηκαν τόσο στη σημασία της επίσκεψης αυτής, όσο και στο κρίσιμο ματς του Σαββάτου, στο κλειστό της Καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δήμογλου», κόντρα στον Άρη".

(Εκ του γραφείου Τύπου της Ε.Κ.Καβάλας)

Keywords
Τυχαία Θέματα