ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ | Σκουρτόπουλος: "Το Μαρούσι αξίζει χειροκρότημα"

Ο Ικαρος έκλεισε τη σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, επικρατώντας του Αμαρουσίου και ο Θανάσης Σκουρτόπουλος ευχαρίστησε τους συνεργάτες του και ευχήθηκε να επιστρέψει στο κλειστό του Αγίου Θωμά σαν αντίπαλος.

Αρχικά ο Θανάσης Σκουρτόπουλος μίλησε για το Μαρούσι και τον υποβιβασμό του από τα μεγάλα σαλόνια της Α1:

"Για το παιχνίδι με το Μαρούσι, δεν έχω να πω κάτι. Απλώς, θέλω να ευχηθώ καλή δύναμη στους ανθρώπους του Αμαρουσίου ώστε να βρουν τη δύναμη και να ανταπεξέλθουν προκειμένου η ομάδα να γυρίσει στην Α1, στην κατάσταση

που την είχαμε συνηθίσει. Μια ομάδα με υγεία, με κόσμο λίγο αλλά καλό, με μια αξιοπρέπεια που λείπει από την Α1. Εύχομαι να επιστρέψω και πάλι ως αντίπαλος σε αυτό το γήπεδο! Οι παίκτες του Αμαρουσίου πάλεψαν με μεγάλη αξιοπρέπεια όλη τη χρονιά και τίμησαν με τον καλύτερο τρόπο τη φανέλα. Τους αξίζει ένα μεγάλο χειροκρότημα!".

Στην συνέχεια μίλησε για τη φετινή χρονιά της ομάδας του: "Όσον αφορά τον Ίκαρο, ήταν μια χρονιά που ξεκίνησε με άλλες προοπτικές όμως συνέβησαν διάφορα μέσα στη σεζόν. Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες μου που συνεργαστήκαμε μαζί αυτούς τους 2,5 μήνες και φυσικά τους συνεργάτες μου. Θέλω να ευχηθώ ό,τι καλύτερο στον Νίκο Νινάρδο".

Keywords
Τυχαία Θέματα