ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ | Σκουρτόπουλος: "Απόλυτα συγκεντρωμένοι σε άμυνα και επίθεση"

Ο Ίκαρος υποδέχεται το απόγευμα του Σαββάτου (25/2, 17:00) στο κλειστό της Γλυφάδας τον Πανιώνιο, με τον Θανάση Σκουρτόπουλο να ζητάει από τους παίκτες του συγκέντρωση στο αμυντικό και το επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού από την αρχή μέχρι το τέλος.

"Στον αγώνα της Δράμας λειτουργήσαμε καλά σε αρκετούς τομείς, αλλά μερικές λεπτομέρειες μας στέρησαν τη νίκη. Αυτό πρέπει να αποτελέσει τον «οδηγό» μας για το ματς με τον Πανιώνιο, απέναντι στον οποίο θα πρέπει να είμαστε καλοί σε κάθε τομέα του παιχνιδιού για να μπορέσουμε να νικήσουμε, ανέφερε ο τεχνικός της ομάδας της Καλλιθέας και

πρόσθεσε".

"Ο αντίπαλος μας διαθέτει ένα εξαιρετικό σύνολο, παίζει σπουδαίο μπάσκετ και δίκαια βρίσκεται τόσο ψηλά στη βαθμολογία. Θα πρέπει από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στην άμυνα και στην επίθεση έχουμε αρκετούς παίκτες, οι οποίοι μπορούν να δημιουργήσουν ή να τελειώσουν φάσεις".

Από την πλευρά των παικτών το λόγο πήρε ο Φάνης Κουμπούρας, ο οποίος τόνισε: "Αναμφίβολα ο αγώνας είναι εξαιρετικά δύσκολος, καθώς ο Πανιώνιος έχει δημιουργήσει φέτος μια σπουδαία ομάδα. Εμείς από την πλευρά μας έχουμε βελτιώσει αρκετά πράγματα και θέλουμε αυτή τη νίκη που θα μας δώσει το έναυσμα να κάνουμε ένα δυνατό τελείωμα στη σεζόν, όπως οφείλουμε απέναντι στην διοίκηση και τους φίλους της ομάδας, αλλά και όπως επιτάσσουν οι δυνατότητες που έχουμε. Τα πάντα θα ξεκινήσουν από την άμυνα κι από εκεί θα πρέπει να βρούμε την δύναμη να διεκδικήσουμε τη νίκη. Ελπίζουμε να έρθει αρκετός κόσμος στην Γλυφάδα για να παρακολουθήσει ένα ματς που σίγουρα θα είναι ενδιαφέρον".

Keywords
Τυχαία Θέματα