ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ | Πρίφτης: "Συγκέντρωση και άμυνα..."

O Ικαρος Καλλιθέας υποδέχεται (12/1, 17:00) κι έχοντας πλέον τον Μλάντεν Πάντιτς και τον Ρέτζιναλντ Ντελκ στο ρόστερ του, θα προσπαθήσει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, με τον Δημήτρη Πρίφτη να ζητάει από τους παίκτες του να είναι συγκεντρωμένοι και να δώσουν έμφαση στην άμυνα.


"Είναι ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μια ομάδα η οποία ακόμα και στο ματς με τον Ολυμπιακό έδειξε πως είναι πάρα πολύ ανταγωνιστική. Θα πρέπει, λοιπόν, να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι από το πρώτο ως το

τελευταίο λεπτό, ενώ παράλληλα θα πρέπει να εντάξουμε όσο το δυνατόν πιο ομαλά τα νέα στελέχη της ομάδας. Στο τεχνικό κομμάτι είναι πολύ σημαντικό να δώσουμε έμφαση στην άμυνα και μέσα από αυτή, να βρούμε καλό ρυθμό στην επίθεση", δήλωσε ο προπονητής του Ικάρου Καλλιθέας.

Ο Ζόραν Βρκιτς από την πλευρά του ανέφερε πως "κάναμε μια άσχημη ήττα απέναντι στον Ηλυσιακό και πρέπει να επιστρέψουμε στον δρόμο των επιτυχιών. Δεν θα είναι εύκολο, καθώς η Ελευσίνα είναι μια καλή ομάδα, η οποία επίσης χρειάζεται τη νίκη. Θεωρώ ότι με σκληρή άμυνα και σωστές επιλογές στην επίθεση, θα μπορέσουμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας και να έχουμε τον πρώτο λόγο".

Keywords
Τυχαία Θέματα