ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ | Πρίφτης: "Κάναμε πολλά λάθη και δεν ήμασταν ήρεμοι"

Ο Ικαρος Καλλιθέας δεν τα κατάφερε απέναντι στον Αρη και ο Δημήτρης Πρίφτης απέδωσε την ήττα της ομάδας του στα πολλά λάθη που υπέπεσαν οι παίκτες του, ενώ τόνισε ότι το δράμα του Νίκου Στρναντ επηρέασε τους αθλητές.

Άρης έπαιξε πολύ σκληρό αμυντικό παιχνίδι στο όριο του φάουλ, σε θεμιτά πλαίσια πάντα, καθώς εμείς είχαμε δύο γκαρντ λιγότερους. Δεν ανταποκριθήκαμε και δεν προστατέψαμε την μπάλα. Κάναμε πολλά λάθη στο πρώτο μέρος και συνολικά.

Η πίεση δημιούργησε συνθήκες κούρασης και μας βγήκε στο τέλος του αγώνα, σε συγκεκριμένους παίκτες – κλειδιά. Έτσι στο τέλος χάσαμε την ηρεμία μας γι' αυτό είχαμε πολύ χαμηλή συγκομιδή πόντων. Συγχαρητήρια στον Άρη ,έχει γίνει καλή δουλειά και είναι μια ομάδα με κατεύθυνση που έχει αμυντικό προσανατολισμό. Θα έρθουν καλύτερα αποτελέσματα", τόνισε αρχικά ο προπονητής του Ικαρού, Δημήτρης Πρίφτης και συνέχισε μιλώντας για τον ξαφνικό θάνατο της συζύγου του Νίκου Στρναντ :

"Ανθρώπινα είναι ένα γεγονός που μας επηρέασε. Χάσαμε δύο μέρες προπόνησης γιατί κλονιστήκαμε συναισθηματικά. Στην ουσία μας έλειψε και ένας δεύτερος παίκτης, ήμασταν με μείον δύο γκαρντ. Προσπαθήσαμε να ανταπεξέλθουμε, ο αντίπαλος το διάβασε και έπαιξε πάνω σ' αυτό και δεν ήμασταν αρκετοί για να το ξεπεράσουμε", τόνισε ο Πρίφτης.

Ο Ζόραν Βρκιτς από την πλευρά του επισήμανε: "Ο Άρης είχε την πίεση στο σημερινό ματς, αφού εμείς είχαμε καλύτερα αποτελέσματα. Ήταν πολύ σκληροί και εμείς δεν ανταποκριθήκαμε με τον ίδιο τρόπο. Ήταν πολύ δυνατοί στη ρακέτα. Προσπαθήσαμε στην άμυνα αλλά επιθετικά δεν ήμασταν καλοί".

Keywords
Τυχαία Θέματα