ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ | "Να υπερασπιστούμε την έκτη θέση"

Ο Ίκαρος υποδέχεται τον Πανιώνιο το Σάββατο (18/5, 19:00) για την 26η αγωνιστική της Α1 και θέλει να ολοκληρώσει με νίκη τις υποχρεώσεις του στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος, ώστε να εξασφαλίσει συνάμα την έκτη θέση.

Η ομάδα της Καλλιθέας αντιμετώπισε διάφορα προβλήματα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας όπως εξήγησε ο Γιώργος Καλαφατάκης, ωστόσο τόνισε ότι τα προβλήματα θα μείνουν στην άκρη και άπαντες θα δουλέψουν σκληρά για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

"Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, στο οποίο θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Πρέπει να υπερασπιστούμε

την έκτη θέση, αντιμετωπίσαμε διαφορά προβλήματα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, αλλά θα τα αφήσουμε στην άκρη. Δουλέψαμε σκληρά και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο", ήταν τα λόγια του Έλληνα τεχνικού του Ικάρου.

Από την πλευρά των παικτών, ο Σόλομον Αλάμπι, σχολίασε: "Είχαμε αρκετό διάστημα να προετοιμαστούμε γι’ αυτό το ματς και δουλέψαμε πολύ με τον κόουτς. Ο Πανιώνιος έχει μια πολύ δυνατή ομάδα, όπως δείχνει η φετινή του πορεία και φυσικά θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Θα είναι σημαντικό μέσα από την άμυνα μας, να μπορέσουμε να ελέγξουμε τον ρυθμό της αναμέτρησης".

Σχετικά με τα αγωνιστικά, ο Ντάνι Γκίμπσον τέθηκε στη διάθεση του Καλαφατάκη. Εκτός αποστολής θα βρίσκεται ο τραυματίας Γιαννούλης Λαρεντζάκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα