ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ | Καλαφατάκης : "Αδικηθήκαμε αλλά..."

Ο Γιώργος Καλαφατάκης αναφέρθηκε στις δύο τεχνικές ποινές που δέχτηκε εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο πόσο καλή ομάδα είναι το Ρέθυμνο δίνοντας συγχαρητήρια για την προσπάθεια που κάνουν.

"Είδαμε ένα καλό παιχνίδι από ποιότητα και ανταγωνιστικό μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Έπαιξε ο 5ος και ο 6ος. Περήφανος για τους παίκτες μου που αντέδρασαν για 40 λεπτά. Το Ρέθυμνο είναι μια μεγάλη ομάδα, με δυνατή έδρα και το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

Δεχτήκαμε 2 τεχνικές ποινές και έχω ένσταση για αυτό επειδή δεχτήκαμε 4 βολές

και η μπάλα απέξω. Ρώτησα το κ.Μαχαιριανάκη τι έγινε και δέχτηκα τεχνική ποινή. Θεωρώ πως η ομάδα μου αδικήθηκε. Συγχαρητήρια και πάλι στο Ρέθυμνο καθώς αποτελεί ομάδα πρότυπο και μακάρι και άλλες ομάδες να ήταν έτσι" δήλωσε ο Γιώργος Καλαφατάκης.

Από την πλευρά των παικτών ο Ντάνι Γκίμπσον δήλωσε: "Συγχαρητήρια στο Ρέθυμνο. Δύσκολο παιχνίδι για εμάς , δύσκολη έδρα που δεν έχουν χάσει πολλά ματς. Περήφανος για την ομάδα μου που παλέψαμε και χάσαμε μόνο για 2 πόντους. Από εδώ και πέρα δουλειά και καλή ψυχολογία για καλύτερη συνέχεια. Το Ρέθυμνο είναι από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος".

Keywords
Τυχαία Θέματα