ΙΚΑΡΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ | Δίνει χαρά και αισιοδοξία…

Ο Ικαρος μόνο περαστικός δεν είναι από την Χαλκίδα και φροντίζει να το αποδεικνύει με κάθε ευκαιρία, ενώ συνεχίζει να δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο.

Ο Ικαρος στέκεται στο πλευρό των ανέργων του Νομού Ευβοίας αλλά και των χαμηλόμισθων υπαλλήλων του Δήμου Χαλκίδας, δίνοντάς τους την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση με τον Πανελευσινιακό και να περάσουν μερικές ξένοιαστες στιγμές.

Ο Ικαρος έδωσε 50 εισιτήρια στο

Εργατικό Κέντρο Ευβοίας κι άλλα τόσα στον Δήμο Χαλκίδας, αποδεικνύοντας με αυτήν αξιέπαινη πράξη πως στέκεται δίπλα στους νέους του συντοπίτες και κατανοεί τις αγωνίες τους.

Το δελτίου Τύπου του Ικάρου Χαλκίδας αναφέρει:

«Η ομάδα μας έδωσε 50 εισιτήρια στο Εργατικό Κέντρο Εύβοιας κι άλλα 50 στον Δήμο Χαλκίδας

Η εποχή που διανύουμε είναι δύσκολη, αλλά ο αθλητισμός και δη το μπάσκετ, αποτελεί μια διέξοδο χαράς και αισιοδοξίας για τον κόσμο. Έτσι, λοιπόν, ο Ίκαρος Χαλκίδας έδωσε 50 εισιτήρια για τον αγώνα με την Ελευσίνα στον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Ευβοίας κύριο Μπασινά, ώστε να μοιρασθούν στους ανέργους απολυμένους του νομού Ευβοίας.

Επίσης η ομάδα μας έδωσε άλλα 50 εισιτήρια στο Δήμο Χαλκίδας , στον πρόεδρο των εργαζομένων κύριο Δημήτρη Γεωργακόπουλο και στον Δήμαρχο κύριο Θανάση Ζεμπίλη, ώστε να μοιρασθούν σε χαμηλόμισθους υπαλλήλους του Δήμου Χαλκίδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα