ΓΡΑΒΙΑ | Ευτυχώς που δεν το είδε από το σπίτι του!

Όταν αποφάσισε να ασχοληθεί με το μπάσκετ, συμφώνησε με τον… εαυτό του ότι θα χρειαστούν θυσίες. Και τις έκανε. Ο Κώστας Καϊμακόγλου, στα 29 του έχει φτάσει στο μπασκετικό του Έβερεστ αφού πλέον συγκαταλέγεται ανάμεσα στους μεγάλους πρωταγωνιστές της πιο επιτυχημένης ομάδας της τελευταίας 15ετίας στην Ευρώπη.

Το σημαντικότερο, όμως, για τον φόργουορντ του Παναθηναϊκού είναι ότι κάνει περήφανη μια ψυχή, που τον βλέπει… από ψηλά για έναν άλλο λόγο πέραν των μπασκετικών του επιδόσεων. «Όσο ψηλά

και αν φτάσεις, να θυμάσαι τις θυσίες που έκανες και να μην αλλάξεις ποτέ. Να παραμείνεις ο Κώστας», ήταν η μόνιμη συμβουλή της πολυαγαπημένης του μητέρας και δεν την παράκουσε ποτέ…

Στην καριέρα του σε συλλογικό επίπεδο έχει κατακτήσει τα πάντα. Και χθες στο Τελ Αβίβ έδειξε πως από παίκτης «εργαλείο», έχει γίνει αναντικατάστατος στην «πράσινη» μηχανή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ο διεθνής φόργουορντ του «τριφυλλιού» βγήκε μπροστά την ώρα που η μπάλα «ζεμάταγε» και έδωσε στην παρέα του την ώθηση που χρειαζόταν για να φτάσει στο 2-2 και να διεκδικήσει την είσοδο της στο Φάιναλ Φορ της Κωνσταντινούπολης μπροστά στο κοινό της την ερχόμενη εβδομάδα.

Παίκτης… αντιστάρ, ο «Κάι-Κάι» έχει καταφέρει να φτάσει στο μπασκετικό Έβερεστ με την σκληρή του δουλειά και πλέον απολαμβάνει όλα όσα ζει. Η ζωή δεν του έφερε τίποτα… εύκολα. Προσπάθησε πάρα πολύ για να «αναρριχηθεί» στο επίπεδο που βρίσκεται. Και πλέον μπορεί να κοιτάζει πίσω του και να χαμογελά φέρνοντας στο μυαλό του όλα όσα βίωσε (καλά και άσχημα), αλλά και να περηφανεύεται πως κράτησε την υπόσχεσή του και δεν άλλαξε ως άνθρωπος.

«Η σειρά τελειώνει στις 3 νίκες!!! Όλοι μαζί μπορούμε!!! Άμυνα-Κίνητρο-Καρδιά!!! Σας ευχαριστώ όλους σας!!!» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο Έλληνας φόργουορντ λίγα λεπτά μετά το μεγάλο «διπλό» στο Τελ Αβίβ.

Στο παρκέ της Nokia Arena έδειξε πόσο μεγάλος παίκτης είναι. Λίγα μέτρα πιο έξω από το παρκέ, απέδειξε πως πάνω από όλα είναι μεγάλος ως άνθρωπος. Πάλι καλά που δεν είδε -εκτός από το Ευρωμπάσκετ όπως είχαν πει κάποιοι που βιάστηκαν να τον κρίνουν και να υποτιμήσουν την αξία του- και το χθεσινό ματς από το σπίτι του!

Keywords
Τυχαία Θέματα